- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdziocha
Zaangażowana w BB
zazdroszcze Wam tych wizyt , ja mam po prawie miesiącu dopiero tzn odstatnią miałam 9 lutego a treraz dopiero 6 marca ide wiec ponad tydzien czekania jeszcze
Czy któras z Was używała w poprzedniej ciązy czegoś takiego jak detektor tętna i powie czy się to faktycznie sprawdza , ewentualnie jakiej marki ? Mocno się zastanawiam nad zakupem tego cuda, może wtedy byłabym spokojniejsza
Jutro się widzę z koleżanką której unikałam odkąd się dowiedziałam o ciąży , ale już teraz nie dawała mi spokoju i chce się spotkać a ja się zastanawia czy przypadkiem znowu się nie kapnie że ja w dwupaku , poprzednio nic jej nie mówiłam a i tak wiedziała ... skubana ona u mnie po oczach poznała bo mam takie jakby bardziej błyszczące , dopóki mi wtedy nie powiedziała to sama na to nie zwracałam uwagi ale faktycznie teraz jak się sobie przyglądam to te oczy takie inne mam
Czy któras z Was używała w poprzedniej ciązy czegoś takiego jak detektor tętna i powie czy się to faktycznie sprawdza , ewentualnie jakiej marki ? Mocno się zastanawiam nad zakupem tego cuda, może wtedy byłabym spokojniejsza
Jutro się widzę z koleżanką której unikałam odkąd się dowiedziałam o ciąży , ale już teraz nie dawała mi spokoju i chce się spotkać a ja się zastanawia czy przypadkiem znowu się nie kapnie że ja w dwupaku , poprzednio nic jej nie mówiłam a i tak wiedziała ... skubana ona u mnie po oczach poznała bo mam takie jakby bardziej błyszczące , dopóki mi wtedy nie powiedziała to sama na to nie zwracałam uwagi ale faktycznie teraz jak się sobie przyglądam to te oczy takie inne mam
Beczulinda
Fanka BB :)
To walczymy razem do przyszłego poniedziałku [emoji123] [emoji123] [emoji123]zazdroszcze Wam tych wizyt , ja mam po prawie miesiącu dopiero tzn odstatnią miałam 9 lutego a treraz dopiero 6 marca ide wiec ponad tydzien czekania jeszcze
Mi mój S. mówi że ładniej wyglądam ostatnio, ja tego nie widzę. Możliwe że chce być miły żeby mu się nie oberwało z rana [emoji23] jak wychodzi rano to wraca o 21 [emoji20] calutki dzień sama z kotem siedzę..
Beczulinda
A właśnie. Czy któraś z was mieszka z kotem? Mówi się że ciężarna nie powinna przebywać z kotem.
Eglentine
Moja kolejna wizyta dopiero 16 marca.
Jeśli chodzi o koty. Siostra mojego znajomego rzekomo poronila bo od kota złapała toksoplazmozę. Choć znam więcej przypadków, gdzie koty są w domu i nic się złego nie działo. Wydaje mi się, że zachowanie higieny wystarczy.
Zresztą toksoplazmozę można złapać nie tylko od kotów.
Jeśli chodzi o koty. Siostra mojego znajomego rzekomo poronila bo od kota złapała toksoplazmozę. Choć znam więcej przypadków, gdzie koty są w domu i nic się złego nie działo. Wydaje mi się, że zachowanie higieny wystarczy.
Zresztą toksoplazmozę można złapać nie tylko od kotów.
My już po "karnawałowym pociągu", 2 siatki słodyczy,chipsów,żelków,cukierków,lizaków i...gąbka Viledy oraz 1 pomarańcza. Fotek niestety nie dałam rady zrobić.
Natomiast jestem tak wściekła na mojego P.,że aż się ze złości popłakałam. Nie chce mi się pisać ,bo dalej mam mega wqrwa, ale po prostu masakra jakie te chłopy są czasem durne; nic,tylko codziennie w łeb patelnią lać!!!!
Zmęczona jestem, ok. 20 będę kąpać młodego i usypiać, sama nie wiem czy posiedzę dłużej niż do 21:00,choć w planie był jakiś film,ale już mi ochota przeszła na romantyczne seanse i sama sobie coś puszczę w sypialni. Jak foch,to foch!
Natomiast jestem tak wściekła na mojego P.,że aż się ze złości popłakałam. Nie chce mi się pisać ,bo dalej mam mega wqrwa, ale po prostu masakra jakie te chłopy są czasem durne; nic,tylko codziennie w łeb patelnią lać!!!!
Zmęczona jestem, ok. 20 będę kąpać młodego i usypiać, sama nie wiem czy posiedzę dłużej niż do 21:00,choć w planie był jakiś film,ale już mi ochota przeszła na romantyczne seanse i sama sobie coś puszczę w sypialni. Jak foch,to foch!
Ja mam 2 koty bardziej toxo zarazić się można od surowego mięsa niż od kota , chyba , że faktycznie kot jest zarażony i zbierzesz jego qupe gołymi rękami po czym wsadzisz je do buzi nie myjąc ich
moje koty są też nie wychodzące , więc zarażenie jest male.
Ja tez mam dwa [emoji3]Ja mam 2 koty bardziej toxo zarazić się można od surowego mięsa niż od kota , chyba , że faktycznie kot jest zarażony i zbierzesz jego qupe gołymi rękami po czym wsadzisz je do buzi nie myjąc ich
+ psa + chomika od córki prawie jak zooJa tez mam dwa [emoji3]
reklama
Beczulinda
No to dobrze moja nawet na balkon nie wychodzi, surowego mięsa nie jada
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.