Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Moja mnie na krok ostatnio nie odstępuje ♡
Moja to samo chyba czuje fasolkę [emoji6] za to pies tylko do męża a kiedyś to cały czas ze mną
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mnie na krok ostatnio nie odstępuje ♡
Ale ma śliczny kolorek ♡♡♡Tez mam kota i tez czytalam ze toxo mozna sie zarazić od surowego miesa, albo od grzebania w ziemi w ogródku, jesli kot nie jest wypuszczany i nie je surowego miesa to nic nie powinno sie stać. Kuwety mu nie myje, robi to mąż, ale gdy nasika lub zrobi kupe to wyrzucam lopatka i zaraz myje rece. Wynik badan na toxo mialam dobre. Tez sie pochwale moim kocurkiem Zobacz załącznik 796856
Zabiję tego kretyna,no ja go dzisiaj zabijię!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie się dowiedziałam,że poinformował moich rodziców o ciąży,a tak prosiłam!!!!!!!!!!!
Ja też się tego boję. Tym bardziej że moja kotka jest bardzo zaczepna wobec mnie. Balam sie ze skoro mnie nie lubi to nie polubi ludka ktory wyjdzie ze mnie.. Ale ostatnio jej zachowanie bardzo się zmieniło . Od jakiegoś czasu przeszło jej i wszędzie za mną chodzi i kładzie się na brzuszku albo ma nogach.Bardziej sie zastanam co bedzie jak sie dziecko urodzi. Kiedys byli u nas znajomi z niemowlakiem, to nasz kot sie bal gdy maly płakał, uciekal albo sie skradal co to za dziwne, male wrzeszczace cos. Potem sie pewnie przyzwyczai, ale wiecie jak kot przychodzi do lozka i ugniata tymi lapkami, nie wiem czy dziecku nie zrobi przez przypadek krzywdy
A właśnie. Czy któraś z was mieszka z kotem? Mówi się że ciężarna nie powinna przebywać z kotem.
Ja mam 2 koty! Ale znam dużo kobiet,które mają koty i były przy nich w ciążach.A właśnie. Czy któraś z was mieszka z kotem? Mówi się że ciężarna nie powinna przebywać z kotem.