Witaj! Nie podpowiem niestety jak to jest z bólem bo sama nie odczuwam żadnych ale mogę Ci potowarzyszyć w niepokojach - też jestem w pierwszej ciąży i różnych niepokojów płynących z obserwacji ciała mam mnóstwoCześć dziewczyny.
Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam 3 lutego, pani doktor potwierdziła moją ciążę, zrobiła usg, ciążę określiła jako wczesną. Planowany termin porodu mam na 10 października. Jestem lekko przerażona, to moja pierwsza ciąża, nie wiem, które objawy są okej a które nie, na początku miałam okropne bóle brzucha, więc gin przepisała mi nospę forte i Duphaston. Powiedziała, że takie bóle to normalny stan we wczesnej ciąży, ale czy ból może być normalny? W każdym razie w tym tygodniu jest okej, nic mnie nie boli aż tak, Duphaston biorę 2x dziennie. Jutro dzwonię aby zarejestrować się do ginekologa na 28 lutego, idę po raz pierwszy z narzeczonym. Jestem chyba bardziej przerażona niż on
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Morele to bardzo zdrowa zachcianka Zazdroszczę I ponoć działają na nadkwaśność żołądka, ale chyba te suszone.Mnie natomiast mdłości omijają natomiast mam już pierwsza zachciankę ciążowa. Jak dotąd odrzucało mnie od słodkiego tak teraz jadlabym tylko słodycze i owoce [emoji175] wczoraj rano polecialam do rossmanna po słoiczki dla dzieci, miałam mega ochotę na morele. Dzisiaj dokupiłem jeszcze 5 słoiczków (tych owocowych) i najchętniej zjadłabym je na raz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Morele to bardzo zdrowa zachcianka Zazdroszczę I ponoć działają na nadkwaśność żołądka, ale chyba te suszone.
Niestety moreli jak na złość w rossmannie nie było, były tylko brzoskwinie. Obraziłam się wiec i wzielam jabłka i banany z twarożkiem [emoji23]
Agatki masz może hashimoto?Ja właśnie wróciłam z pobierania krwi i o dziwo dziś nie zjechałam na całe szczęście okazało się ze poziom tsh mi się obniżył i jest obecnie w okolicach 1, a był wcześniej 3,5 tak więc super
Agatki masz może hashimoto?
Coś tarczyca mi szwankuje ale nie mam zdiagnozowanej choroby. Poprostu na badaniu krwi w 5 tygodniu ciąży wynik był zbyt wysoki i ginekolog przepisala mi leki plus kazała kontrolować tsh co 4 tygodnie
No to trzeba tego pilnować, niestety kontrolować. Ja w poprzedniej ciąży dokładnie co miesiąc musiałam robić tsh no i dawkę leku sporo miałam zwiększoną ale było wszystko ok.Coś tarczyca mi szwankuje ale nie mam zdiagnozowanej choroby. Poprostu na badaniu krwi w 5 tygodniu ciąży wynik był zbyt wysoki i ginekolog przepisala mi leki plus kazała kontrolować tsh co 4 tygodnie
campari0202
Fanka BB :)
Hej ja od rana jestem w takim mega stresie... za 6 godzin mam obronę pracy licencjackiej i już nie wiem co mam ze sobą zrobić
Powodzenia [emoji8] [emoji38]
Mnie jak wszystko dobrze pójdzie w lipcu czeka obrona pracy mgr [emoji38]
anetka303
2 dni temu też jadłam ten owocowy słoiczek [emoji39] nie mogłam się powstrzymać jak zobaczyłam w sklepie na półceMnie natomiast mdłości omijają natomiast mam już pierwsza zachciankę ciążowa. Jak dotąd odrzucało mnie od słodkiego tak teraz jadlabym tylko słodycze i owoce [emoji175] wczoraj rano polecialam do rossmanna po słoiczki dla dzieci, miałam mega ochotę na morele. Dzisiaj dokupiłem jeszcze 5 słoiczków (tych owocowych) i najchętniej zjadłabym je na raz
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
No pewnie, nie widzę innej opcji [emoji6][emoji173]Dziewczyny na pewno wszystko będzie dobrze [emoji5]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
KaSia86
Powodzenia, trzymam kciuki [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]Hej ja od rana jestem w takim mega stresie... za 6 godzin mam obronę pracy licencjackiej i już nie wiem co mam ze sobą zrobić
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.