reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiem co czujesz [emoji17] Też 3 miesiące temu miałam zabieg w 11tc- i też pusty pęcherzyk... Teraz siedzę jak na szpilkach żeby na najbliższym USG zobaczyć w pęcherzyku maluszka [emoji173] Wszystko będzie dobrze [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png
Dziewczyny na pewno wszystko będzie dobrze [emoji5]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, jak samopoczucie? Ja wczoraj niemal nie zamordowalam gołymi rekami mojego meza... grrrrr...

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!
Witam wszystkie nowe mamunie na wątku!
#Disneyowa też jestem z Jeleniej [emoji5]
Ja wczoraj wściekałam się na swoje samopoczucie. Ciąża trzecia, (na tym etapie to nawet czwarta, bo poroniłam w 10tc) a ja cały dzień z dziwnym muleniem/mdłościami[emoji44] Żeby to jeszcze jakieś poważne i uciążliwe było, a to takie zamulanie tylko. Wkurzające niemiłosiernie. Cały dzień przeleżałam pod kocem i wciągałam serial na Netflixie. Dzisiaj chyba bez większych zmian,więc nie ma co stękać tylko trzeba się ogarnąć [emoji6]
Po południu czeka mnie miłe spotkanie z grupą znajomych. Musze chatę doprowadzić do jakiegoś przyzwoitego stanu [emoji23]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

Dzień dobry wszystkim, witam nowe mamusie :) super, coraz nas więcej [emoji3] mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do października :)
Ja dziś czuję się nawet żywa [emoji23] niestety moje pół roczne bejbusiątka od 3 dni daje czadu i prawie bez przerwy płacz. Ząbki jej podchodzą i nawet przeciwbólowe nie pomagają [emoji53] ale dziś u nas piękna pogoda. Mam nadzieję, że sie utrzyma to wyskoczę z maluchami się dotlenić [emoji106]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny☺
Ja juz po pierwszym pobraniu krwi (3 próbki wyciągli). Zleconych mialam 9badań.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry