reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry wszystkim, witam nowe mamusie :) super, coraz nas więcej [emoji3] mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie dotrwamy do października :)
Ja dziś czuję się nawet żywa [emoji23] niestety moje pół roczne bejbusiątka od 3 dni daje czadu i prawie bez przerwy płacz. Ząbki jej podchodzą i nawet przeciwbólowe nie pomagają [emoji53] ale dziś u nas piękna pogoda. Mam nadzieję, że sie utrzyma to wyskoczę z maluchami się dotlenić [emoji106]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
O to u Ciebie też nie będzie dużej różnicy [emoji3] moja córka skończyła 9 miesięcy i już wszędzie jej pełno. Obawiam się jak sobie poradzę jak przyjdzie na świat drugie dzieciątko. Mój mąż pracuje w systemie dwa tygodnie na tydzień i nie jest łatwo jak jestem sama. Ale myślę pozytywnie w końcu planowaliśmy ta ciążę, chociaż nie wiedziałam, że tylko raz wystarczy [emoji23]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

BUM Nie do końca tak jest. Rozmawiałam wczoraj z ginekologiem i plamienia po seksie nie są niczym niepokojącym w 90% przypadkow. Jak byłam na sorze tez mi babeczka powiedziała ze po stosunku brązowe plamienia luz i w pierwszych tygodniach jak się wszystko oczyszcza to tez nie ma powodów do niepokoju ale zawsze z każdymi plamieniami warto iść do lekarza :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
O to u Ciebie też nie będzie dużej różnicy [emoji3] moja córka skończyła 9 miesięcy i już wszędzie jej pełno. Obawiam się jak sobie poradzę jak przyjdzie na świat drugie dzieciątko. Mój mąż pracuje w systemie dwa tygodnie na tydzień i nie jest łatwo jak jestem sama. Ale myślę pozytywnie w końcu planowaliśmy ta ciążę, chociaż nie wiedziałam, że tylko raz wystarczy [emoji23]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pracuje 4x4 i paradoksalnie jestem lepiej zorganizowana ze wszystkim jak go nie ma [emoji23]

My naszą też planowaliśmy. Też udało się za pierwszym razem bo nie miałam jeszcze okresu po porodzie [emoji6]

Hej, witam nowe mamy[emoji4]

Beczulinda powodzenia [emoji5]
U mnie dzisiaj też mdłości trochę odpuscily, więc zabieram się za porządki bo dom zapuszczony [emoji28]

Miłego dnia i [emoji110] za dzisiejsze wizyty [emoji5]

Nie dziękuję dziewczyny :* nie wiem czy to reakcja na stres ale właśnie uwolnilam pierwszego pawika :D masakra. A cały tydzień nie miałam ŻADNYCH objawów...

Mnie natomiast mdłości omijają natomiast mam już pierwsza zachciankę ciążowa. Jak dotąd odrzucało mnie od słodkiego tak teraz jadlabym tylko słodycze i owoce [emoji175] wczoraj rano polecialam do rossmanna po słoiczki dla dzieci, miałam mega ochotę na morele. Dzisiaj dokupiłem jeszcze 5 słoiczków (tych owocowych) i najchętniej zjadłabym je na raz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry