reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Poronilam w 10 tygodniu ( poronienie zatrzymane i miałam zabieg lyzeczkowania ). Przeżyłam duży szok bo jeden lekarz mówił że ciąża obumarla a drugi ze puste jajo więc sama do tej pory nie wiem jaka przyczyną. Po 3 miesięcznym okresie regeneracji w następnym cyklu udało się zaciazyc niestety niepewność towarzyszy mi nadal i pewnie nie opuści do końca ciąży, chociaż wczoraj widziałam zarodek 12mm z serduszkiem. Tak bym chciała aby wszystko rozwijało się dobrze. Cieszę się, że mogłam tu dołączyć
Trzeba wierzyć że będzie wszystko dobrze, musi być :)

reklama
Ja jestem świeżynką w Waszej grupie i zrobilam dwa testy w tym tygodniu i oba pozytywne :) Mimo, że sięcieszę to jestem pełna obaw czy wszystko będzie ok. Czekam na wizytę u gina w poniedziałek i mam nadzieję, że zrobi mi USG. W pierwszej ciązy miałam plamienia, które na szczęście okazały sie nie groźne ale potem skracała mi się szyjka, więc większość czasu musiałam sie oszczędzać. Nie wiem jak będzie teraz, bo mam sporo stresu w pracy, ale staram się zwolnić tempo i nie myśleć o stresach bo dla mnie dziecko jest najważniejsze :)
Życzę Nam wszytkim, aby ciążę przebiegały bezproblemowo i żebyśmy mogły czerpać radość z tego błogosławionego stanu :)

Czesc Wam z rana. Wczorajszy dzien to bylo pieklo... Przez mdlosci i wstret do jedzenia przewegetowalam caly dzien :/ jak nie mina to nie wiem jak dam rade pracowac.
Dzis z rana testowalam szklanke mleka. A teraz mam landrynki (rada tesciowej).
Zycze Wam spokojnego dnia i owocnych wizyt :)

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny da sie w aplikacji dodac suwaczek?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam suwaczek w aplikacji.

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Hej hej ha juz w pracy, wczoraj mialam apogeum Mdlosci i rzygania wiec czulam sie okropnie, mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej...

Milego dnia!

Ustawienia, sygnatura i tam skasowalam " dodane na lg...." wstawilam link suwaczka i gotowe.

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Widzę,że nowych mamus przybywa,to super.:)
Ja o 7.30 pobudka,młody coś źle spał i czuję się jak zombie. Zresztą tak samo wyglądam.:dry:
Pogoda tragiczna,ciśnienie niskie... masakra.

Ja jestem świeżynką w Waszej grupie i zrobilam dwa testy w tym tygodniu i oba pozytywne :) Mimo, że sięcieszę to jestem pełna obaw czy wszystko będzie ok. Czekam na wizytę u gina w poniedziałek i mam nadzieję, że zrobi mi USG. W pierwszej ciązy miałam plamienia, które na szczęście okazały sie nie groźne ale potem skracała mi się szyjka, więc większość czasu musiałam sie oszczędzać. Nie wiem jak będzie teraz, bo mam sporo stresu w pracy, ale staram się zwolnić tempo i nie myśleć o stresach bo dla mnie dziecko jest najważniejsze :)
Życzę Nam wszytkim, aby ciążę przebiegały bezproblemowo i żebyśmy mogły czerpać radość z tego błogosławionego stanu :)
Witaj Ewelyn
Skąd jesteś?
Też mam 35 lat i jedno dziecko jak ty.
Ja muszę czekać do 7 marca na usg gdzie mam nadzieję zobaczyć już serduszko[emoji173]
Wszystkiego dobrego

p19u3e3kvkz8r37a.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry