A dodam ze ja wprowadziłam ja w błąd i powiedziałam ze 6 tydzień bedzie na początku marca a to bedzie 8 tydzień
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo dokładnie , popieram.Alkihisa - strasznie współczuję , trzymaj się kochana <3 jesli moge Ci coś doradzić popros lekarza który Ci prowadzi ciążę o skierowanie na badania gentyczne dla Ciebie i męża ( badanie kariotypu ) i hematologiczne dla Ciebie w kierunku trombofilii - te badania są refundowane na NFZ przy poronieniach nawykowych , wiem bo sama takowe dostałam, a nie kosztują mało , a warto się jednak przed kolejną ciążą przebadać choć częściowo . Trzymaj się
[emoji23]Ja mam jutro do 13.30
Jeśli chodzi o imię to jedynie do Amelki żywię niechęć... nie wiem czemu, może dlatego ze jak byłam w gimnazjum co druga rodziła Amelkę.... przerażajace wiem
No masakra [emoji5] dużo ich + znam z 4 psy co tak się nazywaja [emoji23][emoji23]
Zależy mi aby serduszko sprawdziła czy bije,tak jak ostatnio...jak to nie ma usg?dzisiaj będę miała robione 3 usg. Moja polozna ma ma wszystkie certyfikaty i testy.. wiec nie wiem o co Ci chodzi...Ale wiesz że położna nie ma usg. Ona ma tylko ktg ale jeszcze za wcześnie. Ta wizyta nic ci nie da. Sorki, że tak z grubej rury. Wiem, że się stresujesz.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję nadal u Ciebie bez objawów ?Ja po wizycie, dzidziuś ma ponad centymetr, serduszka lekarz nie wł. Ale widziałam jak pika wszystko super póki co kolejna wizyta za 3tyg