reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
An gratulacje , super , ze wszystko w porzadku [emoji106]

Co do płci to ważne by zdrowe , ale jednak jak córka jest to braciszek by też mógł być i jakoś mam takie przeczucia , ze mały rozrabiaka bedzie a imię to Mikołaj lub Marcel - zapewne to sie z milion razy zmieni jeszcze , córkę chciałabym mieć Laurę lub Emilia [emoji4]

Ide jutro na badania, jak mam pomyśleć , że o 8 trzeba wstać to mi źle [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t6d [emoji235]
U nas tej będzie Mikołaj chociaż ja czuję że to będzie druga dziewczynka i tu z imieniem może być klopot[emoji53]

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja osobiście prenatalnych z małą nawet nie robiłam , nikt mnie nawet o nich nie informował , teraz na nfz musialam podpisać już , że zostalam poinformowana , więc je zrobię , ale żadnych wiecej nie robię ...
Czasem okazuje sie , ze dzidzius zdrowy a jakims cudem rodzi się chory ... Trzeba wierzyć , ze jwst dobrze [emoji4]

Ja chciałam różnice dzieci 2 lata no ale się nie udało i będzie 3 letnia różnica [emoji5]

mama_jagodki no imię jest extra i po pierwsze w naszej bardzo dużej rodzinie jak z mojej lub od P strony nie ma żadnego Mikołaja , więc fajnie i w okolicy mało się słyszy [emoji4] no , ale z moja corcia bylo podobnie , zadnej Leny a w szpitalu i po wyjściu druga to Lena [emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t6d [emoji235]

Ja mam jutro do 13.30 :)

Jeśli chodzi o imię to jedynie do Amelki żywię niechęć... nie wiem czemu, może dlatego ze jak byłam w gimnazjum co druga rodziła Amelkę.... przerażajace wiem

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

roza hahahaha mam podobnie [emoji23][emoji23]

6t6d [emoji235]

Ale wiesz że położna nie ma usg. Ona ma tylko ktg ale jeszcze za wcześnie. Ta wizyta nic ci nie da. Sorki, że tak z grubej rury. Wiem, że się stresujesz.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja za tydzień mam spotkanie z położna która niby miała mi zrobic usg, pewnie bym sie wkurzyła jakbym poszła a ona by powiedziała ze nie zrobi mi usg.
Tak czy siak umówiłam sie jutro na usg w szpitalu:)

Ja byłam teraz w poniedziałek i wizyta polegała na wywiadzie: choroby, przebieg ciąży i porodu itp. A kolejna wizytę mam za 7 tyg dopiero bo według niej wcześniej nie ma po co a tak to serduszka posłuchamy. Dobrze ze mam możliwość jeszcze wizyt u gin to on zrobi usg. Ale też nie wiem czy jak jutro będzie ok to już więcej nie będzie chciał mnie widzieć. Potem tylko usg w 12 tyg. 20 i na koniec. Tak tu wygląda

Alkihisa - strasznie współczuję , trzymaj się kochana <3 jesli moge Ci coś doradzić popros lekarza który Ci prowadzi ciążę o skierowanie na badania gentyczne dla Ciebie i męża ( badanie kariotypu ) i hematologiczne dla Ciebie w kierunku trombofilii - te badania są refundowane na NFZ przy poronieniach nawykowych , wiem bo sama takowe dostałam, a nie kosztują mało , a warto się jednak przed kolejną ciążą przebadać choć częściowo . Trzymaj się :)

reklama
Ja byłam teraz w poniedziałek i wizyta polegała na wywiadzie: choroby, przebieg ciąży i porodu itp. A kolejna wizytę mam za 7 tyg dopiero bo według niej wcześniej nie ma po co a tak to serduszka posłuchamy. Dobrze ze mam możliwość jeszcze wizyt u gin to on zrobi usg. Ale też nie wiem czy jak jutro będzie ok to już więcej nie będzie chciał mnie widzieć. Potem tylko usg w 12 tyg. 20 i na koniec. Tak tu wygląda

No jestem ciekawa jak to bedzie wyglądało za tydzień u położnej, bo ogólnie jak poszłam do swojej przychodni to mi powiedzieli ze położna do mnie zadzwoni i potem jak dzwoniła to powiedziała ze usg mogę mieć dopiero od 6 tygodnia według tego mnie zapisała na wizytę.
Dam znac za tydzień czy zrobiła mi usg czy nie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry