reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Pixie też październik? Super :)
Chyba Nifty jest łatwiej dostępne... przynajmniej u mnie.

No walczymy z fasolka, teraz leżymy bo mam dużego krwiaka, ale co przeszłam....[emoji17]
U mnie termin wychodzi na polowe października [emoji846]

@natasza_intro jaa się nie zdecyduję. Lekarz sam mi "odradzał" dzisiaj, powiedział, że to ok 2000zł. Trochę w błoto... jak wcześniej w prenatalnych wyjdzie jakaś wada, a później w tym baadaniu dokladniejszym nie pokaże co i jak dokładnie, a dziecko urodzi się chore to "twoja strata", bo nigdzie nie obiecują, że badanie da dokładny obraz co i jak...

Co do Nifty to każdy zrobi jak chce, niektórzy w ogóle nie chcą robić Pappa...
Ale o przypadku,ze Pappa wyszło słabo a Nifty potwierdziło,ze dziecko zdrowe a urodziło sie chore jeszcze nie słyszałam....myśle,ze lekarze jeszcze dobrze nie znają tych badań

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Zależy mi aby serduszko sprawdziła czy bije,tak jak ostatnio...jak to nie ma usg?dzisiaj będę miała robione 3 usg. Moja polozna ma ma wszystkie certyfikaty i testy.. wiec nie wiem o co Ci chodzi...

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie w okolicy żadna położna nie ma w swoim gabinecie usg, tylko kieruje na nie. Przepraszam, nie chciałam wprowadzić zamętu, oparłam się na tym co tu spotkałam. Cieszę się, że masz taką możliwość podejścia i sprawdzenia bez kolejnego oczekiwania, Mieszkasz bliżej większego miasta to tam lepsza cywilizacja :-) Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Dzisiaj wizyta o 14. Prawie całą noc nie spałam, ehhh,

Ja za 2 godziny wychodzę,a młoda ma dziś karnawał w szkole i poszła przebrana za stokrotkowa wrozke. :D
Zaraz jakiś prysznic i śniadanie,chociaż kompletnie nie mam ochoty jeść. :no:
Zobaczymy co to za lekarka na zastępstwo jest,mam nadzieję,że jakaś normalna.:dry:

U mnie w okolicy żadna położna nie ma w swoim gabinecie usg, tylko kieruje na nie. Przepraszam, nie chciałam wprowadzić zamętu, oparłam się na tym co tu spotkałam. Cieszę się, że masz taką możliwość podejścia i sprawdzenia bez kolejnego oczekiwania, Mieszkasz bliżej większego miasta to tam lepsza cywilizacja :-) Trzymam kciuki żeby wszystko było ok.

Dzisiaj wizyta o 14. Prawie całą noc nie spałam, ehhh,
Trafiłam na polozna Polke i może faktycznie udało mi się :) jestem troszkę w szoku ze u Ciebie w okolicach nie robią położne usg...to w takim razie co robią na wizytach oprócz wywiadu ?trzymam kciuki, daj znać [emoji110] [emoji4]

A ja nawet nie pomyślałam, że są takie co mają :errr: do 12 tyg nic więcej, potem zrobią jeszcze ktg. Teraz miałam wizytę w 8 tyg a następna dopiero w 15 super co??? Mam nadzieję, że gin nadal będzie chciał mnie widzieć co 2 tyg bo inaczej zwariuję. Dzięki za kciuki, na pewno dam znać

Gratuluję :) nadal u Ciebie bez objawów ?

Bez, zupełnie!
Lekarz mnie pytał jak się czuję, to mu mówię, że jakbym w ciąży nie była, że nic nie czuję, a on: jak to? Ma Pani dzidziusia w brzuszku, to ma pani czuć! :)
Jak zakładał mi kartę ciąży przed usg jeszcze to zła byłam bo myślałam sobie: a co jak teraz będzie coś nie tak skoroo nic nie czuję, czemu najpierw nie sprawdzi?!
Ale najwidoczniej lekarz był pewny za mnie, że wszystko ok :)

No walczymy z fasolka, teraz leżymy bo mam dużego krwiaka, ale co przeszłam....[emoji17]
U mnie termin wychodzi na polowe października [emoji846]

Co do Nifty to każdy zrobi jak chce, niektórzy w ogóle nie chcą robić Pappa...
Ale o przypadku,ze Pappa wyszło słabo a Nifty potwierdziło,ze dziecko zdrowe a urodziło sie chore jeszcze nie słyszałam....myśle,ze lekarze jeszcze dobrze nie znają tych badań

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
U mojego doktora ponoć jedna Pani tak miała, nawet się sądzić chciała z lekarzem, który wykonywał badanie...
Ogólnie mówił, że od niego z pacjentek tylko dwie robiły, jedna właśnie ta, a druga której wszystko wyszło ok i dziecko też zdrowe :)

reklama
O jacie, musisz tego tyle brac Kasia? Ja tylkokwas foliowy lykam i w razie potrzeby dopegyt

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry