reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki.
U mnie zaczęły sie mdłości. Czuje sie fatalnie, wzdęta, bez siły ale tak totalnie bez siły. Słaba i senna. Mam wrażenie ze ważę 200 kg..
a pracować trzeba.
Pozdrawiam Was.

reklama
U mnie z objawów to mdłości, najbardziej dokuczliwe wieczorem, humorki (najczęściej rozdrażnienie) i przeszkadzają mi niektóre zapachy, wzdęcia i pobolewanie piersi.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez rozdrażnienie. W sekundę jestem zielona ze złości. Zapachy już tez niektóre doszły i wczesniej lubiane potrawy odrzucają. Kolorowo wiec. :baffled:
No i cały czas senna.

wróciłam właśnie od mojej gin. Posprawdzała wyniki i założyła mi kartę ciąży. Następne USG 27.03 to będzie akurat 12 tc. Termin wg OM 15.10 2017.

Super,też bym już chciała kartę ciąży.:)

U mnie ogromna senność,ale też pogoda jest tragiczna. Prawie usnelam przy rozwieszaniu prania.:baffled:

Mój gin po tym jak zobaczył moją wczorajszą betę, próbował mnie namówić na USG prywatnie dziś wieczorem... Ale nie dałam się i będę twardo czekać tydzień [emoji23] Żeby już była pewność że maluszek się pokaże [emoji16]

Dziewczyny a macie jakieś przeczucia co do płci? Mi od trzech dni coś podpowiada że znów będzie kawaler [emoji173] W pierwszej ciąży mimo że na początku chciałam dziewczynkę, podświadomie wybierałam tylko imię dla chłopca [emoji16] A teraz nie wiem skąd się wzięło to silne przeczucie, że będzie chłopczyk [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

KaSia86 mam to samo :) w dwóch poprzednich wiedziałam, że dziewczynki a teraz mam bardziej na chłopca. Choć może bierze się to z chęci posiadania synka( mam nadzieję, że nie) :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę też o imionach,ale tylko dla dziewczynek,chociaż u mnie to trochę myślenie życzeniowe,bo podświadomie chciałabym bardzo jeszcze jedną córeczkę. :) Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe,ale o fasolce cały czas mówię,jakby to miała być dziewczynka.

Ja przed ciąża byłam prawie pewna ze będzie dziewczynka głównie ze względu na rodzinne obciążenia. Teraz mam mętlik w głowie chociaz bardziej na dziewczynkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja niby bardzo chciałam dziewczynkę I w tej straconej ciąży czułam że to miała być dziewczynka, Ale teraz to naprawdę wyraźne przeczucie [emoji16] Zobaczymy za jakieś dwa miesiące na ile sprawne mamy szóste zmysły [emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry