- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Lenna_a
Aktywna w BB
U mnie tez rozdrażnienie. W sekundę jestem zielona ze złości. Zapachy już tez niektóre doszły i wczesniej lubiane potrawy odrzucają. Kolorowo wiec.U mnie z objawów to mdłości, najbardziej dokuczliwe wieczorem, humorki (najczęściej rozdrażnienie) i przeszkadzają mi niektóre zapachy, wzdęcia i pobolewanie piersi.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No i cały czas senna.
wróciłam właśnie od mojej gin. Posprawdzała wyniki i założyła mi kartę ciąży. Następne USG 27.03 to będzie akurat 12 tc. Termin wg OM 15.10 2017.
Super,też bym już chciała kartę ciąży.
U mnie ogromna senność,ale też pogoda jest tragiczna. Prawie usnelam przy rozwieszaniu prania.
KaSia86
Fanka BB :)
Mój gin po tym jak zobaczył moją wczorajszą betę, próbował mnie namówić na USG prywatnie dziś wieczorem... Ale nie dałam się i będę twardo czekać tydzień [emoji23] Żeby już była pewność że maluszek się pokaże [emoji16]
Dziewczyny a macie jakieś przeczucia co do płci? Mi od trzech dni coś podpowiada że znów będzie kawaler [emoji173] W pierwszej ciąży mimo że na początku chciałam dziewczynkę, podświadomie wybierałam tylko imię dla chłopca [emoji16] A teraz nie wiem skąd się wzięło to silne przeczucie, że będzie chłopczyk [emoji173]
Dziewczyny a macie jakieś przeczucia co do płci? Mi od trzech dni coś podpowiada że znów będzie kawaler [emoji173] W pierwszej ciąży mimo że na początku chciałam dziewczynkę, podświadomie wybierałam tylko imię dla chłopca [emoji16] A teraz nie wiem skąd się wzięło to silne przeczucie, że będzie chłopczyk [emoji173]
karolla89
Zaciekawiona BB
KaSia86 mam to samo w dwóch poprzednich wiedziałam, że dziewczynki a teraz mam bardziej na chłopca. Choć może bierze się to z chęci posiadania synka( mam nadzieję, że nie)
Ja myślę też o imionach,ale tylko dla dziewczynek,chociaż u mnie to trochę myślenie życzeniowe,bo podświadomie chciałabym bardzo jeszcze jedną córeczkę. Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe,ale o fasolce cały czas mówię,jakby to miała być dziewczynka.
Ja przed ciąża byłam prawie pewna ze będzie dziewczynka głównie ze względu na rodzinne obciążenia. Teraz mam mętlik w głowie chociaz bardziej na dziewczynkę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
evi55
Fanka BB :)
Dziewczyny jak sobie radzicie z bólem głowy? Próbowałam wodę z cytryna, mocna kawę i nic
Weź Apap. Jest dozwolony,nie szkodzi.Wczoraj sie u lekarza pytałam.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.