reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki.
U mnie zaczęły sie mdłości. Czuje sie fatalnie, wzdęta, bez siły ale tak totalnie bez siły. Słaba i senna. Mam wrażenie ze ważę 200 kg..
a pracować trzeba.
Pozdrawiam Was.

reklama
U mnie z objawów to mdłości, najbardziej dokuczliwe wieczorem, humorki (najczęściej rozdrażnienie) i przeszkadzają mi niektóre zapachy, wzdęcia i pobolewanie piersi.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez rozdrażnienie. W sekundę jestem zielona ze złości. Zapachy już tez niektóre doszły i wczesniej lubiane potrawy odrzucają. Kolorowo wiec. :baffled:
No i cały czas senna.

wróciłam właśnie od mojej gin. Posprawdzała wyniki i założyła mi kartę ciąży. Następne USG 27.03 to będzie akurat 12 tc. Termin wg OM 15.10 2017.

Super,też bym już chciała kartę ciąży.:)

U mnie ogromna senność,ale też pogoda jest tragiczna. Prawie usnelam przy rozwieszaniu prania.:baffled:

Mój gin po tym jak zobaczył moją wczorajszą betę, próbował mnie namówić na USG prywatnie dziś wieczorem... Ale nie dałam się i będę twardo czekać tydzień [emoji23] Żeby już była pewność że maluszek się pokaże [emoji16]

Dziewczyny a macie jakieś przeczucia co do płci? Mi od trzech dni coś podpowiada że znów będzie kawaler [emoji173] W pierwszej ciąży mimo że na początku chciałam dziewczynkę, podświadomie wybierałam tylko imię dla chłopca [emoji16] A teraz nie wiem skąd się wzięło to silne przeczucie, że będzie chłopczyk [emoji173]

hchy3e3klmq5cy16.png

KaSia86 mam to samo :) w dwóch poprzednich wiedziałam, że dziewczynki a teraz mam bardziej na chłopca. Choć może bierze się to z chęci posiadania synka( mam nadzieję, że nie) :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja myślę też o imionach,ale tylko dla dziewczynek,chociaż u mnie to trochę myślenie życzeniowe,bo podświadomie chciałabym bardzo jeszcze jedną córeczkę. :) Oczywiście najważniejsze,żeby było zdrowe,ale o fasolce cały czas mówię,jakby to miała być dziewczynka.

Ja przed ciąża byłam prawie pewna ze będzie dziewczynka głównie ze względu na rodzinne obciążenia. Teraz mam mętlik w głowie chociaz bardziej na dziewczynkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No ja niby bardzo chciałam dziewczynkę I w tej straconej ciąży czułam że to miała być dziewczynka, Ale teraz to naprawdę wyraźne przeczucie [emoji16] Zobaczymy za jakieś dwa miesiące na ile sprawne mamy szóste zmysły [emoji23]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry