reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się z rana i ja :)

ja jedyne co odczuwam to senność. Ale to wynika zapewne z tego, że budzę się w nocy. Mam to mniej więcej od czasu kiedy się zadziało. Dokładnie to samo było przy pierwszej ciąży więc coś jest na rzeczy ;)

na wizytę jadę o 9.30 ale zaraz po niej do pracy więc odezwę się dopiero wieczorem co i jak :)
trzymam kciuki za pozostałe wizyty i życzę Wam Babeczki miłego dnia!

reklama
Cóż... Ja dziś prawie zaliczyłam pierwszego za przeproszeniem rzyga ale chyba z rana nie ma czym psiknęłam sie jakimś dezodorantem którego dawno nie używałam i mnie aż zemdliło. Musiałam sie zaraz wykąpać i przebrać bo bym nie zniosła tego "smrodu". Oprócz tego wszystkie wędliny są dla mnie za słone ale ciągle mam na.noe ochotę byle do przodu. Pozdrawiam

Witajcie Kobietki :) powiedzcie jak to u Was z tymi mdłościami... Czy tylko rano ? Wymiotujecie? Ja dziś rano miałam pierwsze poważne starcie po otwarciu lodówki ... Myślałam że nie dolecę do łazienki ale na szczęście ... Ustało :p

Trzymam kciuki dziewczyny, ja tez wizytuje o 11 30, a potem do pracy. Wczorajsza zmiana do 23 skutecznie mnie wykonczyla:(

Alkihisa a sprawdzaja przyrost bety? To by wszystko wyjasnilo, ale jak nie wiesz kiedy byla owu dokladnie to sie moglo wszystko poprzestawiac :)

U mnie wczoraj i dzisiaj mdlosci slabsze, ale czasem jest ciezko, najgorzej z zapschami cudzych perfum

Mnie mdli o różnych porach dnia, nie ma reguły. Dziś przeżyłam horror z rana (budzę się o 5 wiec 8.30 to prawie południe [emoji4]) gdy wstawialam rosół do gotowania. Kurczak nie zrobił na mnie wrażenia ale surowy antrykot juz tak. Fuuuj. A co do nastroju to płacze na reklamach nawet wiec też masakra [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@Alkihisa daj znać jak się sprawy mają kochana :)

Haha za to mój mi mówi cały czas, że taka tulaśna się zrobiłam, aż do przesady [emoji14]
Choć czasem też mnie tak wkurzy, że łooo, aż mam ochotę sama to dziecko wychować [emoji14] ale szyybko mi mija hehe :p
Jutro mają sprawdzić przyrost bety brzuch mnie pobolewa jak sie podcieram to mam plamienia.Daja cyklonamine jak dobrze pisze i duphaston.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki dziewczyny, ja tez wizytuje o 11 30, a potem do pracy. Wczorajsza zmiana do 23 skutecznie mnie wykonczyla:(

Alkihisa a sprawdzaja przyrost bety? To by wszystko wyjasnilo, ale jak nie wiesz kiedy byla owu dokladnie to sie moglo wszystko poprzestawiac :)

U mnie wczoraj i dzisiaj mdlosci slabsze, ale czasem jest ciezko, najgorzej z zapschami cudzych perfum
Tak jutro mam zlecenie do sprawdzenia
witam się z rana i ja :)

ja jedyne co odczuwam to senność. Ale to wynika zapewne z tego, że budzę się w nocy. Mam to mniej więcej od czasu kiedy się zadziało. Dokładnie to samo było przy pierwszej ciąży więc coś jest na rzeczy ;)

na wizytę jadę o 9.30 ale zaraz po niej do pracy więc odezwę się dopiero wieczorem co i jak :)
trzymam kciuki za pozostałe wizyty i życzę Wam Babeczki miłego dnia!

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mdłosci cały dzień. Co jakiś czas podrywa mnie do wymiotów szczególnie jak o nich pomyślę albo o jedzeniu. Ale udaje mi się je zahamować. Dzisiaj rano miałam problem bo muszę wziąść 30 min przed jedzeniem euthyrox no i ok. Tylko zaraz dobrze by było coś zjeść bo już się zaczyna. Dzisiaj ledwo co powstrzymałam wymioty. Więc nie wiem jak to rozwiązać. Tabletka musi być na czczo a mój żołądek nie może być pusty. :-) a do tego dopadło mnie choróbsko. Gardło i głowa. Ehhh

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Ja nie mam praktycznie żadnych dolegliwości, w piątek odrzuciło mnie od surowego mięsa, ale w sklepie,w domu było już w porządku. Bolące piersi i sikanie. To wszystko.
Nadwrażliwość.... mam nerwicę, jak nie biorę leków to jestem ciągle nadwrażliwa, a teraz nie biorę [emoji48][emoji48][emoji48]

yuuds65g6asr4q49.png

zrz6ru1dqdg0h02r.png

tb73kqi1x9u60141.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry