reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny , ale test ciążowy Alki miala pozytywny czyli do zagnieżdżenia doszło !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

reklama
Porobia badania , sprawdza i sie wyjaśni co i jak...
Ja 5mm pęcherzyk miałam w 4tc , wiec jest nadzieja .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

Alkinisha trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ;)
Dziewczyny piękne te wasze fasolki na usg :yes:
Witam nowe mamusie pazdziernikowe :-) :)

Nie mogę usnąć , jeszcze mnie nosi ze stresu , kłuje mnie w sercu chyba mam jakąś nerwicę ciężarnych :o Najgorsze jest to że irytuje mnie tylko mój mąż :onormalnie odkąd jestem w ciąży denerwuje mnie wszystko co on robi , jak byłam na cały weekend sama u rodziców w innym mieście to czułam taki wewnętrzny spokój , wyciszyłam się a dzisiaj wróciłam do swojego domu i już wkurw na potęgę :baffled: czasem mam powody nie powiem , pracuje u niego w firmie i niestety jak on zawala terminy u klientów to opierdziel zbieram ja bo tylko ja mam z nimi styczność, dwa że jeszcze przed ciążą obiecał mi że jak zajde w ciąże to rzuci fajki razem ze mną , oczywiście skonczyło się na tym że rzuciłam tylko ja , jak tylko zobaczyłam dwie kreski na teście ...

Ostatnia edycja:
Alkinisha trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ;)
Dziewczyny piękne te wasze fasolki na usg :yes:
Witam nowe mamusie pazdziernikowe :-) :)

Nie mogę usnąć , jeszcze mnie nosi ze stresu , kłuje mnie w sercu chyba mam jakąś nerwicę ciężarnych :o Najgorsze jest to że irytuje mnie tylko mój mąż :onormalnie odkąd jestem w ciąży denerwuje mnie wszystko co on robi , jak byłam na cały weekend sama u rodziców w innym mieście to czułam taki wewnętrzny spokój , wyciszyłam się a dzisiaj wróciłam do swojego domu i już wkurw na potęgę :baffled: czasem mam powody nie powiem , pracuje u niego w firmie i niestety jak on zawala terminy u klientów to opierdziel zbieram ja bo tylko ja mam z nimi styczność, dwa że jeszcze przed ciążą obiecał mi że jak zajde w ciąże to rzuci fajki razem ze mną , oczywiście skonczyło się na tym że rzuciłam tylko ja , jak tylko zobaczyłam dwie kreski na teście ...

Pocieszę cię ze mój mnie wkurza jak nikt inny od samego dnia ślubu [emoji23] a odkąd jestem w ciąży to mu się obrywa codziennie normalnie. Zołzą się taka stałam ze szok... aż go moja mama pocieszała ze to normalne i mi przejdzie

Dziewczyny życzę Wam miłej nocy :)
Alkisha trzymam mocno kciuki!!! [emoji255][emoji175] dla ciebie i kropeczka który na pewno tam jest!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji7]
Widać każdy inaczej reaguje bo ja bardzo dobrze się czuje gdyby nie nie bolące piersi nie byłoby różnicy [emoji6] etap spania chyba już mi przeszedł bo już nie czuje się taka senna i nie śpię całymi dniami [emoji6]

@Alkihisa daj znać jak się sprawy mają kochana :)

Haha za to mój mi mówi cały czas, że taka tulaśna się zrobiłam, aż do przesady :p
Choć czasem też mnie tak wkurzy, że łooo, aż mam ochotę sama to dziecko wychować :p ale szyybko mi mija hehe :p

Ja za to mam straszne huśtawki nastrojów [emoji12] W jednej chwili się śmieję, za chwilę zaczynam płakać, a później robię się czerwona ze złości [emoji23][emoji23][emoji23] Ale mój mężuś dzielnie to znosi [emoji16][emoji16][emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry