- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dasia
Fanka BB :)
Roza ja z pierwszą ciążą tez byłam w tym wieku. Mój syn za 2 miesiące kończy 17 lat [emoji32]Tak ale tylko 3 dni w tygodniu i nie ciężka praca tzn opiekuje się 3 dzieci 2 bliźniaki 2,5 roku i jeden miesięczny chlopczyk
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku niestery teraz mocniej krwawie mam nadzieje ze szybko sie wyczyści jeszcze 20 razy mnie kuli bo nie mogli pobrać krwi
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może na prawdę jest jakaś nadzieja!! Ja mam o 2 tyg młodsza ciaze niż wg om. Idź do innego lekarza, niech potwierdzi
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
dobre!
ja po pierwszym teście z krwi (sikańca tez zrobiłam ale jakiś taki blady był wiec wolałam się upewnić) poszłam do mojego lekarza i mówię że chyba coś zmajstrowałam, ale wtedy miałam takie bóle jak na @ więc myślałam, ze może to biochemiczna albo pozamaciczna.... więc powiedział ze dajemy sobie tydzień, mam powtórzyć betę żeby sprawdzić czy przyrasta. Więc kompletnie się nie nastawialiśmy że to TO żeby się nie rozczarować. nawet jak drugą betę po dwóch dniach zrobiłam i mieliśmy przyrost ponad 100% to nadal nie wierzyłam. Dopiero dziś jak zobaczyłam że wciąż pnie się w górę, to zrozumiałam że faktycznie mogę być w ciąży
u mnie tak samo, tzn zero objawów,tylko 2 testy pozytywne i też nie mogę uwierzyć. Boję się,że w środę lekarka odpali usg i powie,że nic nie ma i czy dużo cpam...
dobre!
ja po pierwszym teście z krwi (sikańca tez zrobiłam ale jakiś taki blady był wiec wolałam się upewnić) poszłam do mojego lekarza i mówię że chyba coś zmajstrowałam, ale wtedy miałam takie bóle jak na @ więc myślałam, ze może to biochemiczna albo pozamaciczna.... więc powiedział ze dajemy sobie tydzień, mam powtórzyć betę żeby sprawdzić czy przyrasta. Więc kompletnie się nie nastawialiśmy że to TO żeby się nie rozczarować. nawet jak drugą betę po dwóch dniach zrobiłam i mieliśmy przyrost ponad 100% to nadal nie wierzyłam. Dopiero dziś jak zobaczyłam że wciąż pnie się w górę, to zrozumiałam że faktycznie mogę być w ciąży
xjennyx
Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku niestery teraz mocniej krwawie mam nadzieje ze szybko sie wyczyści jeszcze 20 razy mnie kuli bo nie mogli pobrać krwi
Forum BabyBoom
Bardzo współczuje. Trzymaj się jakoś.
Beczulinda
Tak mi przykro
xjennyx
Ja tez nie mam specjalnie objawów. Ale w pierwszej ciąży też nie miałam i wszystko dobrze, wiec jesteś dobrej myśli.
U mnie dzis początek 7mego tyg. A lekarz dopiero w 10tym, wiec do tego czasu to w sumie tez sie tak do końca w ciąży nie czuje. Dlatego też nikomu nie powiedziałam. A jak byliśmy w sobotę za znajomymi coś zjeść to mąż mi piwo bezalkoholowe ukradkiem dawał [emoji23]
U mnie dzis początek 7mego tyg. A lekarz dopiero w 10tym, wiec do tego czasu to w sumie tez sie tak do końca w ciąży nie czuje. Dlatego też nikomu nie powiedziałam. A jak byliśmy w sobotę za znajomymi coś zjeść to mąż mi piwo bezalkoholowe ukradkiem dawał [emoji23]
KaSia86
[emoji22][emoji22][emoji22][emoji20] Trzymaj się...
reklama
Współczuję Ci [emoji22]Kochane mam pęcherzyk 7mm bez zarodka i jest zbyt mały stosunku do wieku ciąży więc wszystko to samo co w zeszłym roku niestery teraz mocniej krwawie mam nadzieje ze szybko sie wyczyści jeszcze 20 razy mnie kuli bo nie mogli pobrać krwi
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.