reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja w czerwcu skończę 29 lat.
Zaraz idę usypiac młodego,potem coś zjeść...Nie wiem,ja jak w środę zobaczę usg,to chyba dopiero uwierzę..bo do mnie ta ciąża chyba nadal nie dociera.:szok:

mi ten okresowy tez jak by przeszedł, wiązadła zdarza sie ze czuje ale to w pachwinach teraz było na środku, nic zostanie mi łykać nospe jak by coś i tyle :)
No ja też taki mam plan że jak mocno będzie dokuczać, nospą będę się ratować...

hchy3e3klmq5cy16.png

Jestem po wizycie 7t2d, serduszko bije, termin mam na 7październik.☺ poprosilam o zwolnienie bo pracuje w sklepie spozywczym. Mam troche do dzwigania, rozkładanie towaru i stanie 8h, usiasc nawet nie ma na co.. Oczywiscie kolezanki z pracy mi nie pozwalaly dzwigac ale zawsze musialam byc z kims na zmianie by nie byc sama i "czarna robote" ze tak powiem odwalaly one, nie chcialam byc problem jesli na moje miejsce moze przyjść osoba w pelni wykonujaca wsYstkie obowiazki. Dziewczyny też mowily ze jak mi da zwolnienie mam brac i sie nie martwic, więc zapytalam a ten z wielką laska mi je wypisal. Slyszalam ze inne dziewczyny jak mowia ze pracuja w markecie to dostawaly od razu zwolnienie a mi gadal ze ciaza to nie choroba.. Wiem o tym, ale mi szef innych warunkow pracy nie moze stworzyc więc albo siedze w domu albo chodze do pracy sie opierdalac. A szef tez niezadowolony bo juz nas bylo za malo (robilam po 190h), tylko ze to nie moja wina ze on nie chciał wczesniej kogoś zatrudnic. I zamiast sie cieszyć to tylko zla jestem eh

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i serduszek! [emoji178][emoji178][emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Jestem po wizycie 7t2d, serduszko bije, termin mam na 7październik.[emoji5] poprosilam o zwolnienie bo pracuje w sklepie spozywczym. Mam troche do dzwigania, rozkładanie towaru i stanie 8h, usiasc nawet nie ma na co.. Oczywiscie kolezanki z pracy mi nie pozwalaly dzwigac ale zawsze musialam byc z kims na zmianie by nie byc sama i "czarna robote" ze tak powiem odwalaly one, nie chcialam byc problem jesli na moje miejsce moze przyjść osoba w pelni wykonujaca wsYstkie obowiazki. Dziewczyny też mowily ze jak mi da zwolnienie mam brac i sie nie martwic, więc zapytalam a ten z wielką laska mi je wypisal. Slyszalam ze inne dziewczyny jak mowia ze pracuja w markecie to dostawaly od razu zwolnienie a mi gadal ze ciaza to nie choroba.. Wiem o tym, ale mi szef innych warunkow pracy nie moze stworzyc więc albo siedze w domu albo chodze do pracy sie opierdalac. A szef tez niezadowolony bo juz nas bylo za malo (robilam po 190h), tylko ze to nie moja wina ze on nie chciał wczesniej kogoś zatrudnic. I zamiast sie cieszyć to tylko zla jestem eh
Nic się nie przejmuj. Ja pracuje właśnie w markecie. W pracy nikt nie miał z tym problemu ze od razu poszłam na zwolnienie, poza tym wszystkie dziewczyny u nas szybko chodzą.

Hej dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt [emoji5]️
Ja mam jutro na 17 30 i już się nie mogę doczekać, choć mam stresa. A mój gin jeszcze nie wie o ciąży, już dawno byłam zapisana.. W grudniu byłam na badania hormonów w szpitalu i wyszło mi prawdopodobnie że mam PCOS a jutro właśnie wizyta z diagnozą.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratulacje Dziewczyny !!
Ja mam wizytę w pt i też już się nie mogę doczekać mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :)
Co do objawów ... Rano lekkie mdłości i duuuży głód :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry