- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moja wizyta też była ustalona dużo wcześniej,bo wyszła mi jakaś cysta na jajniku i ginka kazała przyjść za 3 miesiące na kontrolę czy się wchłonęła. A przy okazji więc będzie taka niespodzianka...Hej dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt [emoji5]️
Ja mam jutro na 17 30 i już się nie mogę doczekać, choć mam stresa. A mój gin jeszcze nie wie o ciąży, już dawno byłam zapisana.. W grudniu byłam na badania hormonów w szpitalu i wyszło mi prawdopodobnie że mam PCOS a jutro właśnie wizyta z diagnozą.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal współczuję uczucia zawodu,znam to. Ale pocieszę cię,że ja też mam w środę,więc idziemy razem. O której masz? Bo ja o 8:30.
Oj :/miałam dziś na wizytę jechać, i mi odwołali przełożyli na środę
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
hajmal
Fanka BB :)
daj spokój już mi 3 raz przekładali ta wizytę, na dodatek nie wierze położnej myśle zę ona po prostu kłamała, bo na dziś miała duzo pacjentek, umówiła za duzo a potem dzwoni i odmawia. Nie chciało sie jej karty ciąży założyć to nie ma mojej karty u siebie tylko w recepcji i mnie pod ciężarne nie liczy. Doktor miał mi dziś zmierzyć długość szyjki, normalnie płakac mi sie chce z bezsilnosci. Bo żeby u mnie wszytko grało to było by ok, a tu z tą je.... szyjką jest loteria i trzeba kontrolować.
U mnie 8 tydzień się rozpoczyna ,jestem po 1 poronieniu , wiadomo dlaczego nastąpiły Ciebie nastąpiły poronienia?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Środa już niedługo, głowa do góry [emoji6] Ja zmieniam lekarza i do nowego mam wizytę dopiero za miesiąc [emoji32]miałam dziś na wizytę jechać, i mi odwołali przełożyli na środę
igusiad
Olgape nie wiadomo:-( to mniej więcej tak samo jesteśmy. Z jakiej części Holandii jesteś?
Hajmal normalnie chyba bym na twoim miejscu zagryzła przez tel. A tak poważnie mam nadzieję, że w środę już będzie bez zmian.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Hajmal normalnie chyba bym na twoim miejscu zagryzła przez tel. A tak poważnie mam nadzieję, że w środę już będzie bez zmian.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Okolice Amsterdamu a Igusiad? Trochę mnie przeraża podejście tutaj do wczesnej ciąży. .tutaj planujesz rodzic czy w Polsce ?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.