reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
miałam dziś na wizytę jechać, i mi odwołali :( przełożyli na środę

reklama
Hej dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt [emoji5]️
Ja mam jutro na 17 30 i już się nie mogę doczekać, choć mam stresa. A mój gin jeszcze nie wie o ciąży, już dawno byłam zapisana.. W grudniu byłam na badania hormonów w szpitalu i wyszło mi prawdopodobnie że mam PCOS a jutro właśnie wizyta z diagnozą.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moja wizyta też była ustalona dużo wcześniej,bo wyszła mi jakaś cysta na jajniku i ginka kazała przyjść za 3 miesiące na kontrolę czy się wchłonęła. A przy okazji więc będzie taka niespodzianka...

hajmal współczuję uczucia zawodu,znam to. Ale pocieszę cię,że ja też mam w środę,więc idziemy razem. :) O której masz? Bo ja o 8:30. :)

daj spokój już mi 3 raz przekładali ta wizytę, na dodatek nie wierze położnej myśle zę ona po prostu kłamała, bo na dziś miała duzo pacjentek, umówiła za duzo a potem dzwoni i odmawia. Nie chciało sie jej karty ciąży założyć to nie ma mojej karty u siebie tylko w recepcji i mnie pod ciężarne nie liczy. Doktor miał mi dziś zmierzyć długość szyjki, normalnie płakac mi sie chce z bezsilnosci. Bo żeby u mnie wszytko grało to było by ok, a tu z tą je.... szyjką jest loteria i trzeba kontrolować.

hajmal no też bym była na twoim miejscu wściekła. Pozostaje mieć nadzieję,że w środę już cię normalnie przyjmą bez żadnych cyrków.

U mnie 8 tydzień się rozpoczyna ,jestem po 1 poronieniu , wiadomo dlaczego nastąpiły Ciebie nastąpiły poronienia?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

miałam dziś na wizytę jechać, i mi odwołali :( przełożyli na środę
Środa już niedługo, głowa do góry [emoji6] Ja zmieniam lekarza i do nowego mam wizytę dopiero za miesiąc [emoji32]

hchy3e3klmq5cy16.png

Olgape nie wiadomo:-( to mniej więcej tak samo jesteśmy. Z jakiej części Holandii jesteś?
Hajmal normalnie chyba bym na twoim miejscu zagryzła przez tel. A tak poważnie mam nadzieję, że w środę już będzie bez zmian.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Okolice Amsterdamu a Igusiad? Trochę mnie przeraża podejście tutaj do wczesnej ciąży. .tutaj planujesz rodzic czy w Polsce ?

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry