Jej.... A ja 4 lata i narzekam ... Moze kiedys nam opowiesz swoja historie
trzymam kciuki
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
Jasne, ze opowiem.
Zaczęłam starać sie o dziecko zaraz po ślubie, kiedy miałam 23 lata. Dwa lata starań, zero rezultatów, wiec masa badań, u mnie wszystko idealnie ale niestety wyniki męża nie pozostawiały nawet iskierki nadziei.. Małżeństwo sie rozpadło, z innych powodów, kolejny cios ale takie życie.
Mój drugi związek, niestety po czasie dowiedziałam sie ze mój partner, który miał już dwójkę swoich dzieci, jest po wazektomii... kolejna nadzieja na dziecko przepadła. I ten zal, ze nie mam szczescia, ze może coś w tym jest, ze ja nie powinnam mieć dzieci.... różne myśli, różne szpargały mna emocje...
Teraz już wiem, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Związałam sie z cudownym człowiekiem, to Ten Jedyny, w życiu sie tak nie czułam. I kiedy podjęliśmy decyzje o dziecku udało sie za pierwszym razem. Teraz wiem dlaczego wczesniej było tak jak było. I powiem Wam ze warto było czekać, choć zawsze marzyłam o tym aby byc młoda mama... Ale teraz mysle tylko o tym aby było dobrze. I będę dumna 35 letnią mama. Poraz pierwszy. Wyczekane, wysninione, z tym właściwym jedynym