Eglentine
Fanka BB :)
Nie powiem, że jest lekko ale jakoś daję radę. Przeważnie sama jestem z dziećmi, bo mąż od rana do wieczora w pracy. Mam mamę, ktora mieszka 10km ode mnie i jak mam potrzebę to podrzucam jej dzieci. Trzecie bylo planowane na przyszły rok, no ale wyszlo jak wyszło [emoji4] Moi rodzice jak dowiedzieli się o tej ciąży to myśleli, że zartujemy i trochę się podłamali bo jeszcze jedno nie odchowane a tu znów w ciąży.Może najpierw spróbuj odstawić pierś w dzień, ja właśnie tak zrobiłam jak dowiedziałam się o ciąży żebyś nie miała zastoju i mały nie będzie w takim szoku ze tak nagle go odstawisz i sproboj w nocy podawać mm przez sen może da się oszukać [emoji6]
Ja teraz karmie wieczorem i rano jak wstanie ale jeszcze 2 tygodnie i też zacznę mm podawać przed snem.
A tak wogole chciałam spytać jak Ty sobie dajesz radę z takimi dwoma małymi brzdącami? Nie boisz się jak pojawi się trzecie? Jestem pełna podziwu [emoji1]
Wszystko powoli się ulozy. Jestem dobrej myśli. Po trzecim to już zapodam jakąś porządną antykoncepcję [emoji4]