reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Puczi to ty się tak jakby na wrzesień łapiesz ?
Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty dziewczyny ! ;)

Puczi to ty się tak jakby na wrzesień łapiesz ?
Trzymam kciuki za wasze jutrzejsze wizyty dziewczyny ! ;)
Nie wiadomo. Byłam dwa tygodnie temu w 7 tc i był dopiero milometrowy zarodek bez serduszka i gin powiedziała że ciąża dużo młodsza. Owulacja musiała się przesunąć. Jutro się dowiem wszystkiego :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomiędzy moimi dziećmi była taka różnica. Nosiłam starsze w nosidle na plecach. Z tego co wiem są też nakładki na wózek ale ja nie miałam. Różnica wieku z perspektywy czasu idealna. Na początku bardzo się bałam, ale potem dzieci bawiły się razem.
O matulu, my kobiety to jednak wcale nie taka słaba płeć najbardziej mnie to cieszy, że będą się razem bawić i mam nadzieję dobrze dogadywać chociaż bójki też nieuniknione

Mama-Jagodki wiesz kiedys Emenems wrzucila zdjęcia takiej rozkladanej dostawki do wozka może to by się przydalo, to było siedzisko z dodatkowym kółkiem które przyczepiasz obok wózka
Właśnie też mi wpadło w oko, i takie dostawki gdzie dziecko może stać, już sama nie wiem co byłoby praktyczniejsze. To już chyba wyjdzie w praniu

Mam Tak samo jak ty ;) trzymam kciuki żeby nam szybko te dolegliwości przeszły ! Pozdrawiam
Ja też mam tak samo, z córką mdłości były tylko rano a teraz prawie cały czas. I takie zachciewajki mam, że sama siebie nie poznaje ;) przedwczoraj śledzie, wczoraj mizeria i dzisiaj znowu na ocet. Dorwalam przepis na skrzydełka w occie i jutro narobię słoików na zapas :)

Trzymam za Was kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze :) chociaż sama wiem, że przed każdą wizytą byłam zestresowana. Ja mam swoją we wtorek i już martwię się, żeby było w porządku z fasolka :(

U mnie będzie równo 2 lata różnicy więc pewnie dokupie dostawka do wózka tą stojącą.
Pięknych serduszek jutro życzę [emoji173][emoji177]
Dobranoc dziewczynki [emoji42]

reklama
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty.:)
U mnie będzie 2,5 roku różnicy i mnie to lekko przeraża...córka już duża,ale syn...no nie wiem,dalej sobie tego nie wyobrażam.
Podziwiam mamusie z jeszcze mniejszą różnicą wieku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry