reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej, po wczorajszej wizycie zrelaksowana wstaje rano a tam dość spora ilość krwi.... po powrocie od lekarza nic nie było, zanim poszłam spać też wszystko było ok. Wzięłam wczoraj pierwszy raz luteine dopochwowo... Ma to może jakiś wpływ?

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, po wczorajszej wizycie zrelaksowana wstaje rano a tam dość spora ilość krwi.... po powrocie od lekarza nic nie było, zanim poszłam spać też wszystko było ok. Wzięłam wczoraj pierwszy raz luteine dopochwowo... Ma to może jakiś wpływ?

Luteina sama w sobie nie chyba że podraznilas paznokciem albo aplikatorem pochwe.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wydaje mi się że to może być po badaniu... A ta krew jest świeża? Czerwona? Czy raczej brązowa już?

hchy3e3klmq5cy16.png

Była już zaschnieta, więc nie wiem do końca... wieczorem do zaaplikowaniu luteina czułam takie hmmm ciepło tam, jeszcze nie pieczenie ale takie dziwne ciepło + podobno na szyjce mam nadzerke. Nie chce panikowac ale chyba wizyta na IP mnie czeka...

Była już zaschnieta, więc nie wiem do końca... wieczorem do zaaplikowaniu luteina czułam takie hmmm ciepło tam, jeszcze nie pieczenie ale takie dziwne ciepło + podobno na szyjce mam nadzerke. Nie chce panikowac ale chyba wizyta na IP mnie czeka...

Wiesz dla własnego spokoju faktycznie podjedź na ip, bo każde krwawienie w ciąży jest niebezpieczne... Wszystko będzie dobrze [emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

Ja ostatnio po cytologi miałam takie plamienie na drugi dzień dosłownie parę kropli koloru brązowego i potem już nic i też mam nadzerke.
U ciebie tez moze byc po badaniu albo ta nadzerka, umyj sie dokladnie tam w srodku i obserwoj jesli znowu zaczniesz plamic leć na Ip.

reklama

Takie krwawienie może wystąpić po badaniu. Jeśli ustąpiło to dobry objaw a jak pojawi się jeszcze to raczej powinno się sprawdzić ale nie ma co panikowac bo 50 % kobiet w ciąży ma plamienia i wszystko jest ok. Więc głowa do góry.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry