reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie z om wypada 6 tc 4 dz a wg usg 5 tc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To normalna różnica, z czasem zmaleje [emoji16]

hchy3e3klmq5cy16.png

U mnie z usg 4t4d to tym bardziej się martwię że nic nie ma w środku:(

Może idź za tydzień i skontroluj? Nie wiem tez czy jest możliwość żeby usg nie pokazało? ( może niech inne dziewczyny się wypowiedzą). U mnie dzisiaj na początku tez się przestraszył ze jest sam pęcherzyk. Potem dojrzał pulsująca kropke

Ostatnia edycja:
A myślicie że u mnie jest jeszcze czas za pęcherzyk żółciowych i fasolkę? Trochę się teraz denerwuje... wyglądasz wszystkie już coś widzicie
U mnie 6.02 nic nie było , a 15.02 śliczna dzidzia z serduszkiem [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

Chyba przedobrzyłam dzisiaj ....
Wziełam się za pranie narożnika który mamy w aneksie , bo mam nadwrażliwość na zapachy i jak wczesniej nie czułam z niego nic tak teraz w ciązy dostrzegłam jak przeszedł zapachami z gotowania w kuchni. Pożyczyłam specjalny odkurzacz piorący i zabrałam się do roboty i kilka godzin mi się zeszło z tym, a teraz boli mnie brzuch tak dziwnie .
Kurna mam nadzieję że nie zaszkodziłam tym fasolce bo zaczynam się martwić

Ale naprodukowałyście :-)
Gratuluję udanych wizyt.
Ja dzisiaj miałam największe jak do tej pory mdlosci ale z tego co czytałam to nie tylko ja. Mam nadzieję, że to dobry znak. Jak dobrze, że jutro piątek i wolny weekend. A moje plany na weekend??? Sen sen sen i sen :-) a pewnie w praktyce wyjdzie inaczej :-)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dopiero wizytę za tydzień ale już się denerwuje , objawy jakby ustały nawet piersi już mniej bolą i czuje się dość dobrze ... ehhhh czy to aby normalne ? [emoji1317]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry