Beczulinda
Fanka BB :)
U mnie z usg 4t4d to tym bardziej się martwię że nic nie ma w środku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To normalna różnica, z czasem zmaleje [emoji16]
To normalna różnica, z czasem zmaleje [emoji16]
Wydaje mi się że gdyby to był 6-7 tydzień to mozna mieć wątpliwości ale w takim wypadku to dopiero 4 tydzień, czasem do 8 nic nie widać, więc spokojnie.U mnie z usg 4t4d to tym bardziej się martwię że nic nie ma w środku
U mnie 6.02 nic nie było , a 15.02 śliczna dzidzia z serduszkiem [emoji4]A myślicie że u mnie jest jeszcze czas za pęcherzyk żółciowych i fasolkę? Trochę się teraz denerwuje... wyglądasz wszystkie już coś widzicie
Ja mam dopiero wizytę za tydzień ale już się denerwuje , objawy jakby ustały nawet piersi już mniej bolą i czuje się dość dobrze ... ehhhh czy to aby normalne ? [emoji1317]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom