reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję wam za miłe przyjęcie :-) :) Jak wspominałam, jeszcze jestem w szoku... Chcieliśmy z P. trzeciego dzieciaczka i faktycznie w tym cyklu zaczęliśmy starania,ale ja myślałam,że to potrwa,więc na luzie kompletnie byłam,a tu taka niespodzianka.:szok: O drugie dziecko staraliśmy się 2,5 roku,dlatego tym większe zdziwienie...
Poczytam was troszkę na wieczór .:-) :)

reklama
Dziękuję wam za miłe przyjęcie :-) :) Jak wspominałam, jeszcze jestem w szoku... Chcieliśmy z P. trzeciego dzieciaczka i faktycznie w tym cyklu zaczęliśmy starania,ale ja myślałam,że to potrwa,więc na luzie kompletnie byłam,a tu taka niespodzianka.:szok: O drugie dziecko staraliśmy się 2,5 roku,dlatego tym większe zdziwienie...
Poczytam was troszkę na wieczór .:-) :)
Karotkaw jakim wieku dzieciaczki?

dqpranli5ka2p20x.png

dqpr3e5eeyd3tlax.png

Eglentine córka ma 7 lat, syn w czerwcu skończy 2 latka. :-) :) Mam suwaczki,ale wiem,że nie zawsze się pokazują.
Z tego szoku zamówiliśmy pizzę na kolację.:-D
Oj,muszę się wdrożyć w październikówki. Super. :-) :)

Jestem po in vitro - transfer 5 dniowego zarodka był 26.01

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze to nie wiem jak obliczyć ten przyrost po invitro... Ale pamiętaj że im bardziej zaawansowana ciąża tym przyrost jest mniejszy- tak szybko rośnie chyba tylko na początku [emoji5] Więc moim zdaniem wszystko jest dobrze A nie możesz przedzwonić do lekarza i skonsultować tego przyrostu z nim? Ja po każdym badaniu dzwonię do swego i o wszystko pytam [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

Kurcze dziewczyny, ale ja dziwna się robię, mianowicie naszła mnie ogromna ochota na kapustę kiszoną więc pierwsze co wskoczyłam w buty i pędem do sklepu, kiedy już ją kupiłam nie mogłam się doczekać kiedy będę w domu i zacznę jeść, no i właśnie... wróciłam do domu, szybko się rozebrałam rozpakowałam kapustkę no i zaczynam ją jeść, ale nie została przyjęta, taką gnojówką zaczęła mi zajeżdżać, że pytałam męża czy ona faktycznie tak daje, no mąż stwierdził, że jest dobra, ale ja?! fuuuuuu w smaku coś okropnego, więc kolacja została skończona na migdałach. Eh... :)

Kurcze dziewczyny, ale ja dziwna się robię, mianowicie naszła mnie ogromna ochota na kapustę kiszoną więc pierwsze co wskoczyłam w buty i pędem do sklepu, kiedy już ją kupiłam nie mogłam się doczekać kiedy będę w domu i zacznę jeść, no i właśnie... wróciłam do domu, szybko się rozebrałam rozpakowałam kapustkę no i zaczynam ją jeść, ale nie została przyjęta, taką gnojówką zaczęła mi zajeżdżać, że pytałam męża czy ona faktycznie tak daje, no mąż stwierdził, że jest dobra, ale ja?! fuuuuuu w smaku coś okropnego, więc kolacja została skończona na migdałach. Eh... :)
Migdały pomagają? Ja mam coraz gorsze te mdłości :(

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry