paulinkamalinka
Fanka BB :)
migdały jak najbardziej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
migdały jak najbardziej
Super![emoji7]Fajnie że poszłaś, będziesz spokojniejsza [emoji178]Ja już po wizycie okazało się ze ciąża dużo młodsza, 5 tc zarodek 3 mm. Serduszka jeszcze nie słuchałam, za 2 tygodnie będziemy słuchać. Ciąża pojedyncza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Migdały na zgagę. Na mdłości podobno imbir pomaga [emoji16]
Przedstawiam Wam moja kropeczkę kochana, która ma 1.39 cm ♡ według OM 5t4d a wg usg 4t4d
To pewnie wymiar pęcherzyka a nie zarodka [emoji6]Buczulinda niech zdrowo rośnie fasolka :-)
Czy ty nie pomyliłaś wymiarów ? Hmmm u mnie zarodek w 6 tygodniu miał zaledwie 2,5 mm więc ten twój rozmiar coś mi nie pasuje do wieku ciąży
Bo to jest rozmiar pęcherzyka a nie zarodka. Zarodka nie widać jeszcze. I nie wiem czy nie powinnam się tym martwić.. No ale lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko dobrzeBuczulinda niech zdrowo rośnie fasolka :-)
Czy ty nie pomyliłaś wymiarów ? Hmmm u mnie zarodek w 6 tygodniu miał zaledwie 2,5 mm więc ten twój rozmiar coś mi nie pasuje do wieku ciąży
Super![emoji7]Fajnie że poszłaś, będziesz spokojniejsza [emoji178]
Kurcze te pomiary są fajne [emoji38]Ja już po wizycie okazało się ze ciąża dużo młodsza, 5 tc zarodek 3 mm. Serduszka jeszcze nie słuchałam, za 2 tygodnie będziemy słuchać. Ciąża pojedyncza
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom