reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki za kciuki trzymać mocno [emoji4] szkoda, ze wizyta tak późno o 17 [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

reklama
Jenny No to extra :) wierze w to ze to normalne i ciąża rozwija się prawidłowo

BUM rzeczywiście późno. Ja mam jutro na 14 :) wyspie się przynajmniej [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Żeby nie byc oklapniętym i bez formy, zważając na leniwcowy ostatnio tryb życia - mocno oszczędny. Jakie ćwiczenia wykonywać by było bezpiecznie. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń na części ciała które można ćwiczyć BEZPIECZNIE w pierwszym trymestrze przez kobiety z grupy ciąż zagrożonych. @Ememes czy podpowiesz nam coś ??

Myśle ze ekscytuje :) mój bardzo przeżył to ze nie może być na usg. To w końcu jego dziecko :)

No kazdy widocznie inaczej to odczuwa :) a moze sie myle i moj ekscytuje sie tez ale na swoj sposób bo wczoraj mi powiedzial ze mam jesc imbir bo pomaga na mdlosci i jeszcze jakies plusy mi tam wymienil, i ze musi mi kupic poduszke w ksztalcie litery c bo wyczytal ze to jeden z najlepszych gadzetow dla kobiet w ciazy.. Bylam w szoku ;d ze buszuje w necie po takich stronach

Żeby nie byc oklapniętym i bez formy, zważając na leniwcowy ostatnio tryb życia - mocno oszczędny. Jakie ćwiczenia wykonywać by było bezpiecznie. Czy macie jakieś zestawy ćwiczeń na części ciała które można ćwiczyć BEZPIECZNIE w pierwszym trymestrze przez kobiety z grupy ciąż zagrożonych. @Ememes czy podpowiesz nam coś ??
Tez zamierzam ćwiczyć, ale dopiero od drugiego trymestru. ;)

Ja tak samo :D w marcu ma wyjść płyta Anny Lewandowskiej z ćwiczeniami dla ciężarówek. Będzie akurat dla nas :)

reklama
No kazdy widocznie inaczej to odczuwa :) a moze sie myle i moj ekscytuje sie tez ale na swoj sposób bo wczoraj mi powiedzial ze mam jesc imbir bo pomaga na mdlosci i jeszcze jakies plusy mi tam wymienil, i ze musi mi kupic poduszke w ksztalcie litery c bo wyczytal ze to jeden z najlepszych gadzetow dla kobiet w ciazy.. Bylam w szoku ;d ze buszuje w necie po takich stronach

Myśle ze na pewno :) nie wszyscy mężczyźni są aż tak wylewni w uczuciach

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry