reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane 10 lutego byłam na usg i był zarodek i serduszko z OM był 6v3 z usg 6v0 dostałam zlecenie na badania i kolejna wizyta 24.02. Też nie biorę żadnych hormonów. Tylko witaminki. Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę miłego dnia :)

reklama
Znowu płamilam, co prawda nie dużo ale jednak. Kazali się nie przejmować to się nie przejmuje ale jutro powiem o tym swojej gin....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Biorę luttagen. Co prawda zdarza mi się w kratkę przez formę pracy

Roza a będziesz miała jutro usg?
Może przepis ze Ci coś innego albo da L4.

Dziewczyny ale mnie od wczoraj muli i mdli na nic nie mam siły a jestem w domu z dwójka dzieci bo starszy ferie ma wiec caly czas na nogach musze byc. Oby do piątku bo wtedy wyjedzie do babci na pare dni...
Trzymam kciuki za wizyty [emoji110][emoji110]
Miłego dnia mamusie [emoji4]

Dzień doberek [emoji41]

Ajjj dziś wizyta jak się cieszę , oby było wszystko ok [emoji5]

roza a mam [emoji16]

Kornelcia a mi objawy znow zeszły i raz sa a raz ich nie ma [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

A ja mam dzis chyba pierwszy dzień konkretnych objawów. Zaraz zasnę na biurku... do tego niedobrze mi. Może pójdę jakaś herbatkę zrobię czy coś.

XBum - kciuki za wizytę.

Ja w poprzedniej ciąży miałam plamienia w czasie jak normalnie byłby okres. Teraz nic.

Kornelcia mam nadzieje. Jak nie to pójdę prywatnie. Ale myśle ze tak. Niestety za bardzo nie mogę iść na l4
BUM trzymam kciuki [emoji255][emoji259]
Jenny a ciaze donosiłas z tymi plamieniami?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry