reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A wasi mężowie z wami chodza ?
Bo my zawsze razem na kazde badania i usg teraz wiecej sama bede musiał bo on z corka bedzie musiał byc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Na pierwszej wizycie bylam sama, na druga tez ide sama, bo maz w pracy. Mowil ze jak bedzie wiecej do zobaczenia to pojdzie ze mna. Po co mam go za każdym razem wyciągać z pracy, wydaje mi sie ze ich to tak bardzo nie ekscytuje jak nas kobiety.

reklama
AMysz moj uwielbia chodzić na usg ze mną i oglądać maszego dzidziolka z młoda nie odpuscil ani jednego usg , osobiście bardzo mnie to cieszy , ze sie tak angazuje...
No teraz na usg na razie tylko pęcherzyk byl i mojego P nie było , ale jutro pierwsze wspolne jak najbardziej [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Mój mąż nie pójdzie ze mną za tydzień ale na następnym obowiązkowo musi być. A dzisiaj dziewczyny tutaj wrzucały swoje fasolki i pokazałam je mężowi to sie podekscytował że też mamy takiego maluszka:)

Na pierwszej wizycie bylam sama, na druga tez ide sama, bo maz w pracy. Mowil ze jak bedzie wiecej do zobaczenia to pojdzie ze mna. Po co mam go za każdym razem wyciągać z pracy, wydaje mi sie ze ich to tak bardzo nie ekscytuje jak nas kobiety.

Myśle ze ekscytuje :) mój bardzo przeżył to ze nie może być na usg. To w końcu jego dziecko :)

Ja polecam żel lactacyd przeciwgrzybiczy bo ostatnio taķa infekcje złapałam a tylko raz poszłam na basen ze bralam jedne globulki poźniej jeszcze jedne mi przepisal bo nie przeszło i jak teraz sie podmywam tym żelem jest wszystko dobrze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba będę musiała spróbować, choć u mnie obyło się bez globulek i sama maść pomogła [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

Mój mężuś nie był ze mną na wszystkich usg, jedynie na tych ważniejszych- za pierwszym razem się popłakał [emoji23] Teraz też wezmę go jak już będzie coś widać [emoji6]
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją dzisiejszą betę, Oby rosła prawidłowo [emoji32][emoji178]

hchy3e3klmq5cy16.png

reklama
A u mnie jak na złość na samym początku w pakiecie z infekcją pęcherza [emoji53] Ale mój gin powiedział że nie ma czym się martwić [emoji6]

hchy3e3klmq5cy16.png

Niechcę Cię martwić ale umnie zapalenie pęcherza wynikało z posiadania w moczu bakteri coli i dostałam antybiotyk . Byłam na IP zlecili posiew moczu i obowiązkowo antybiotyk żeby nie narażać bąbelka. A teraz mam infekcje pochwy i stosuję clotrimazol na zlecenie mojego gin.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry