Bo bez sensu brac bez wynikow własnego progesteronu jak sa dobre to po co ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale w Polsce nie lubią robić badań i większość na pałę zapisuje.Bo bez sensu brac bez wynikow własnego progesteronu jak sa dobre to po co ?
Super cieszę , ze u Was ok [emoji8]Ja też po wizycie, zarodek jak u Bulbaska 5mm z widocznym serduszkiem, i jak u Bulbaska 6tydz1dzień (wg @ 6tydz3dzien, więc różnica ), serduszka nie słuchałam, ale lekarz mówił, że jest!
Kciuki za jutrzejsze wizyty! :*
Ja biore dlatego bo z pierwszą brałam bo miałam plamienia na początku 8tyg .Drugie pusty pęcherzyk kazał mi odczekać 4 cykle na 2 kolejne dał mi duphaston aby wyregulować i już na 3 cykl brania duphastonu powiedział że możemy się starać pomaga zajściu w ciąże a nie zaszkodzi brać tak mi powiedział a może wspomóc aby nie przytrafiło się ponownie taka przykra sytuacja.Dodał też że od samego początku będę już na potrzymaniu ciąży.Bo bez sensu brac bez wynikow własnego progesteronu jak sa dobre to po co ?
Ja właśnie też na Clotrimazolu jestem choć nigdy nie miałam problemów z infekcjami ... Ale już na szczęście przechodzi [emoji5]A ja dziewczyny mam od wczoraj takie pieczenie, że ledwo żyje. Skończył mi się żel do higieny intymnej i pewnie od tego, bo w ciazy się zmienia PH. Tak mnie piekło i swedzialo dzisiaj, że teraz siedzę na misce z soda i zaraz będę się clotrimazolium smarowac, bo nie daje rady.
Miejscie to na uwadze, bo w ciazy łatwo o infekcje pochwy.
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez nic nie biorę, tylko kwas foliowy i gdyby mnie cos bolalo mogę wziac nospe. Tak powiedzial mi lekarz.
Witam, 6tc, mam 37lat, dwójka dzieci 12 i 9. I strasznie denerwuję się jak przejdę tą ciążę.Stres mnie przerasta.