reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja dziewczyny mam od wczoraj takie pieczenie, że ledwo żyje. Skończył mi się żel do higieny intymnej i pewnie od tego, bo w ciazy się zmienia PH. Tak mnie piekło i swedzialo dzisiaj, że teraz siedzę na misce z soda i zaraz będę się clotrimazolium smarowac, bo nie daje rady.
Miejscie to na uwadze, bo w ciazy łatwo o infekcje pochwy.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też po wizycie, zarodek jak u Bulbaska 5mm z widocznym serduszkiem, i jak u Bulbaska 6tydz1dzień :) (wg @ 6tydz3dzien, więc różnica :)), serduszka nie słuchałam, ale lekarz mówił, że jest! :)
Kciuki za jutrzejsze wizyty! :*

Ja też po wizycie, zarodek jak u Bulbaska 5mm z widocznym serduszkiem, i jak u Bulbaska 6tydz1dzień :) (wg @ 6tydz3dzien, więc różnica :)), serduszka nie słuchałam, ale lekarz mówił, że jest! :)
Kciuki za jutrzejsze wizyty! :*
Super cieszę , ze u Was ok [emoji8]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t3d [emoji235]

Bo bez sensu brac bez wynikow własnego progesteronu jak sa dobre to po co ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore dlatego bo z pierwszą brałam bo miałam plamienia na początku 8tyg .Drugie pusty pęcherzyk kazał mi odczekać 4 cykle na 2 kolejne dał mi duphaston aby wyregulować i już na 3 cykl brania duphastonu powiedział że możemy się starać pomaga zajściu w ciąże a nie zaszkodzi brać tak mi powiedział a może wspomóc aby nie przytrafiło się ponownie taka przykra sytuacja.Dodał też że od samego początku będę już na potrzymaniu ciąży.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny mam od wczoraj takie pieczenie, że ledwo żyje. Skończył mi się żel do higieny intymnej i pewnie od tego, bo w ciazy się zmienia PH. Tak mnie piekło i swedzialo dzisiaj, że teraz siedzę na misce z soda i zaraz będę się clotrimazolium smarowac, bo nie daje rady.
Miejscie to na uwadze, bo w ciazy łatwo o infekcje pochwy.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie też na Clotrimazolu jestem choć nigdy nie miałam problemów z infekcjami ... Ale już na szczęście przechodzi [emoji5]

hchy3e3klmq5cy16.png

Ja polecam żel lactacyd przeciwgrzybiczy bo ostatnio taķa infekcje złapałam a tylko raz poszłam na basen ze bralam jedne globulki poźniej jeszcze jedne mi przepisal bo nie przeszło i jak teraz sie podmywam tym żelem jest wszystko dobrze

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry