reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rps20170527_134637.jpg

Jeszcze chwila i będzie gotowe :-D

Załączniki

• rps20170527_134637.jpg
    rps20170527_134637.jpg
    69,8 KB · Wyświetleń: 501
reklama
Zobacz załącznik 808211
2 godzinki i gotowa[emoji4]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Mam taką sama w sypialni :-D i łóżko i 2 małe komodki koło lozka :-D tez sama ja skrecalam. Znaczy z przyjaciółka. Wszyyystkie meble razem z przyjaciółką skrecalam, bo moj Mąż jak zwykle czasu nie miał... :-/ no ale w ciąży bym się tego nie podjęła ;-)
Podziwiam i gratuluję samozaparcia; -)

Sunday, zostalas bohaterem w swoim domu :D
Ewa co to takiego pysznego?

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka laski , ja spalam do 11 , sprzątalam i zaraz za obiad sie zabieram mam ochotę na placki ziemniaczane z sosem [emoji4] moja mama mi Lenke wzięła to moge odpoczywać hehe ...

sunday podobne [emoji14]
1495885944-aaaaaa.jpeg

Anconda kochana ja biorę dopegt na ciśnienie 2x2 i kontrolować musze, z Leną mi sie łożysko przez ciśnienie przetarlo....

Co do baldachimu to na allegro jest.
Nie umie linka skopiować.
1495886151-aaaaaa.jpeg

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t4d [emoji594]

A ja sie relaksuje przy ince...
Ja zaparcia mialam na poczatku ciazy...teraz idpukac narazie jest ok...pije duzo wody i jem duzo owociw...
Kiedys sie zmusilam do oterbow ale to nie dla mnie...
Uwazajcue kochane na te zaparcia i nie napinajcue sie zbytnio na kibelku bo to do powstania hemoroidow moze doprowadzic...a to nie jest fajne...wiem co mowie z synem tak mi wyszly ze po porodzie miesiac zalatwic sie nie moglam a jak wychodzilam z lazienki to z placzem...taki bol ogromny...
A powiem szczerze ze o tym ze przy napinaniu sie na kibelku dziecko moze wyleciec pierwsze slysze....
Wygoncie mnie prasowanie na mnie czeka...

Aaa wiecie, jestem bohaterem w swoim domu[emoji23] praktycznie sama złożyłam komode, jest duża, bo chcę polowe dla dzidzi a polowe dla nas. No i mąż umyl mi okna na dole wszystkie i siatki na owady pozakladal. Teraz grilla rozpalil, a ja poodkurzam i idę do ogrodu[emoji4]

Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app

Haha Sunday jaki podział obowiązków w domu :D Kobieta skręca komodę, a facet myje okna :D :D Ale najważniejsze, że wszystko robicie w zgodzie no i że efekty są widoczne gołym okiem ;)

A oto mój i mojej mamy efekt ciężkiej pracy [emoji1] Już bulgocza i mam nadzieję, ze za chwilę będą gotowe, bo nie wiem ile jeszcze czasu dam rade się powstrzymać od pozarcia jednego z nich [emoji1][emoji1]
IMAG1789.jpg

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMAG1789.jpg
    IMAG1789.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 543
reklama
Ale mi Anja narobilas smaka! Ja czekam na meza az wroci i pojedziemy na zakupy, bo nie mamy makaronu, a dzisiaj spaghetti. Juz jestem taka glodna! :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry