- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sunday29
Fanka BB :)
Załączniki
Zobacz załącznik 808211
2 godzinki i gotowa[emoji4]
Sent from my LG-H440n using Forum BabyBoom mobile app
Mam taką sama w sypialni i łóżko i 2 małe komodki koło lozka tez sama ja skrecalam. Znaczy z przyjaciółka. Wszyyystkie meble razem z przyjaciółką skrecalam, bo moj Mąż jak zwykle czasu nie miał... :-/ no ale w ciąży bym się tego nie podjęła ;-)
Podziwiam i gratuluję samozaparcia; -)
AnScarlett
Sunday, zostalas bohaterem w swoim domu
Ewa co to takiego pysznego?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewa co to takiego pysznego?
PPaulaa
Wow![emoji7]Zobacz załącznik 808211
2 godzinki i gotowa[emoji4]
Brawo!!) ja to w ogóle nie tykam takich rzeczy. U nas podział bardziej tradycyjny. ale Mąż pomaga w domu i w kuchni. To raczej ja nie rwę się do prac majesterkowych.
Hejka laski , ja spalam do 11 , sprzątalam i zaraz za obiad sie zabieram mam ochotę na placki ziemniaczane z sosem [emoji4] moja mama mi Lenke wzięła to moge odpoczywać hehe ...
sunday podobne [emoji14]
Anconda kochana ja biorę dopegt na ciśnienie 2x2 i kontrolować musze, z Leną mi sie łożysko przez ciśnienie przetarlo....
Co do baldachimu to na allegro jest.
Nie umie linka skopiować.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t4d [emoji594]
sunday podobne [emoji14]
Anconda kochana ja biorę dopegt na ciśnienie 2x2 i kontrolować musze, z Leną mi sie łożysko przez ciśnienie przetarlo....
Co do baldachimu to na allegro jest.
Nie umie linka skopiować.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t4d [emoji594]
JustaKacper1986
A ja sie relaksuje przy ince...
Ja zaparcia mialam na poczatku ciazy...teraz idpukac narazie jest ok...pije duzo wody i jem duzo owociw...
Kiedys sie zmusilam do oterbow ale to nie dla mnie...
Uwazajcue kochane na te zaparcia i nie napinajcue sie zbytnio na kibelku bo to do powstania hemoroidow moze doprowadzic...a to nie jest fajne...wiem co mowie z synem tak mi wyszly ze po porodzie miesiac zalatwic sie nie moglam a jak wychodzilam z lazienki to z placzem...taki bol ogromny...
A powiem szczerze ze o tym ze przy napinaniu sie na kibelku dziecko moze wyleciec pierwsze slysze....
Wygoncie mnie prasowanie na mnie czeka...
Ja zaparcia mialam na poczatku ciazy...teraz idpukac narazie jest ok...pije duzo wody i jem duzo owociw...
Kiedys sie zmusilam do oterbow ale to nie dla mnie...
Uwazajcue kochane na te zaparcia i nie napinajcue sie zbytnio na kibelku bo to do powstania hemoroidow moze doprowadzic...a to nie jest fajne...wiem co mowie z synem tak mi wyszly ze po porodzie miesiac zalatwic sie nie moglam a jak wychodzilam z lazienki to z placzem...taki bol ogromny...
A powiem szczerze ze o tym ze przy napinaniu sie na kibelku dziecko moze wyleciec pierwsze slysze....
Wygoncie mnie prasowanie na mnie czeka...
Aaa wiecie, jestem bohaterem w swoim domu[emoji23] praktycznie sama złożyłam komode, jest duża, bo chcę polowe dla dzidzi a polowe dla nas. No i mąż umyl mi okna na dole wszystkie i siatki na owady pozakladal. Teraz grilla rozpalil, a ja poodkurzam i idę do ogrodu[emoji4]
Haha Sunday jaki podział obowiązków w domu Kobieta skręca komodę, a facet myje okna Ale najważniejsze, że wszystko robicie w zgodzie no i że efekty są widoczne gołym okiem
A oto mój i mojej mamy efekt ciężkiej pracy [emoji1] Już bulgocza i mam nadzieję, ze za chwilę będą gotowe, bo nie wiem ile jeszcze czasu dam rade się powstrzymać od pozarcia jednego z nich [emoji1][emoji1]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
reklama
AnScarlett
Ale mi Anja narobilas smaka! Ja czekam na meza az wroci i pojedziemy na zakupy, bo nie mamy makaronu, a dzisiaj spaghetti. Juz jestem taka glodna!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.