Ja też myślę o bebetto tito. Tzn- chce kupić ROANA BASS SOFT, pod warunkiem że ma różne materiały do wyboru, bo ten, który widziałam na żywo wyglądał jakby zniszczony, był taki zmechacony jakby. I jeśli nie będzie opcji dobrania innego rodzaju materiału, to kupimy bebetto tito. Tylko "problem" w tym, ze sprzedawca powiedział, że to jakaś nowa, ulepszona wersja weszła od tego roku, ze sprzedał dopiero 1 i nie wie czy może to z ręką na sercu polecać. A tego ROANA powiedział, ze w ciemno można b rac. Ma do mnie dzwonić jak coś się dowie w sprawie zmiany materiału ;-)
No tak lekarz mi powiedział na początku ciąży. Kategorycznie zabronił się spinac na kibelku, powiedział że jak nie idzie, to pomagać sobie śliwkami, mlekiem, ale w żadnym wypadku nie przec. Bo mięśnie brzucha sie napinaja i można wepchnąć Maleństwo, które jeszcze się słabo zagniezdzilo. Zresztą... co tu ukrywać.. . Pierwsze Maleństwo straciłam właśnie w ten sposób. Zmusilam się do wypróżnienia, bo miałam ogromny problem a chyba ze 2 godziny później na papierze po siku zobaczylam to, co zobaczyłam... fakt, o ciąży nie wiedziałam, (okres mialam mniej obfity, ale zgonilam to na przepracowanie, bo to byl czas, ze pracowalismy przy zbiorach jablek po 12 godzin, a pozniej pomagalam mezowi wszystko ustawic w przechowalni, po powrocie do domu gotowalam obiad na drugi dzien i znow od rana na pelnych obrotach... ) może dlatego jakoś bardzo nie przeżyłam tej straty. Za drugim razem bylo gorzej...
Właśnie mi mama ufarbowała włosy, już nie będę mieć tych okropnych odrostow ;-)