Lili i Anja- brawo dla maluszka za wyczucie chwili! Piękny prezent na Dzień Mamy!
Mamusie Aniołków - jesteście mamami przez wielkie M. Jestem z Wami!
Hajmal - mam za sobą 5-letnie studia i wciąż nie rozpoczęłam pracy w zawodzie. Bo po prostu wciąż wymagane są nowe dokumenty... wiem, że tych lat nikt mi nie wróci. Nie żałuję, ale jestem tym sfrustrowana... chcę powalczyć o zawód, ale mogę się zabrać za to dopiero po porodzie, a wiem że będzie ciężko. I zapewne kokosów za walkę nie otrzymam...
Evi- najlepszego z okazji imienin!
My właściwie nie mamy kogo wziąć na chrzestnych
siostra mojego S. jest już chrzestną Kingi. Moja przyjaciółka była świadkiem chrztu, bo ani jednego mężczyzny nie mamy. Wujostwo, kuzynostwo to już inny świat, właściwie rzadko mamy kontakt. Wśród znajomych mamy albo rozwodników albo wielokrotnych chrzestnych... sami nie wiemy co zrobić...
Mesmerise i Baslan - gratulacje udanego usg połówkowego i zdrowych córeczek!
Anaconda - będziesz brała nospę to wszystko będzie ok! To pewnie fałszywy alarm. Trzymam kciuki!
Ewka - to u mnie takie reakcje na zakupy dla maluszka prezentuje teściowa... przesądy i niezdrowe obawy :/
Ppauka - gratulacje synusia! Ach co za dobre wieści!
U mnie samej kiepsko
coraz gorzej się czuję. Chyba mam zajęte zatoki, strasznie boli mnie głowa, oczodół i stąd może ten ząb. Będę robić płukanie, a najdale w poniedziałek lekarz...
Miłego wieczoru i w razie czego dobrej nocy!
[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+1