reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bum masz śliczną córeczkę, Wyimaginowana a Ty synka:)
Gratuluje dzisiejszych wizyt bo z tego co czytam to wszystkie pozytywne:)
faktycznie chyba mamy więcej dziewczynek niż chłopców:)
Evi wszystkiego najlepszego:* to ciasto z rabarbarem?:)
Śliczną a jaką niegrzeczna [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t3d [emoji594]

reklama
Vanja jeszcze Ci nie przeszło? Jakoś długo Cię trzyma...

Akilegna dobrze, ze Cie już wypuścili. Kontroluj to serducho, mam nadzieje, że już nic Ci nie będzie dokuczalo ;-)

Kerlin no w porównaniu z Waszymi, to naprawdę kawał chłopa u mnie ;-) haha ;-)

Śliczną a jaką niegrzeczna [emoji4][emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Zapewne bunt 2 latka [emoji6] przejdzie...

Hej dziewczyny
Wszystkiego najlepszego mamusie[emoji816]
Evi spełnienia marzeń [emoji254]
Ja też się muszę pochwalić bo od synka dostałam piękna laurkę w kształcie serca i róże[emoji7]

Co do chrzestnych to też mamy problem bo dla 3-go dziecka to juz nie tak łatwo wybrać...niby mam 4 siostry cioteczne ale ta która najbardziej mi pasuje z charakteru to wyprowadziła się z W-wy do Gdyni i ta odległość spowodowała że mamy gorszy kontakt, a z męża strony jedyna opcja to mąż jego siostry a oni w USA mieszkają więc jeszcze lepiej boje się, że maluszek wogole nie będzie ich widzieć na oczy w przeciwieństwie do reszty moich dzieci których chrzesni są przy każdej okazji urodzin, imienin, dnia dziecka itp.

[emoji170] synek 10/2017
[emoji307] córeczka 11/2015
[emoji169]aniołek 09/2014
[emoji172]synek 08/2009

Zapewne bunt 2 latka [emoji6] przejdzie...

Hej dziewczyny
Wszystkiego najlepszego mamusie[emoji816]
Evi spełnienia marzeń [emoji254]
Ja też się muszę pochwalić bo od synka dostałam piękna laurkę w kształcie serca i róże[emoji7]

Co do chrzestnych to też mamy problem bo dla 3-go dziecka to juz nie tak łatwo wybrać...niby mam 4 siostry cioteczne ale ta która najbardziej mi pasuje z charakteru to wyprowadziła się z W-wy do Gdyni i ta odległość spowodowała że mamy gorszy kontakt, a z męża strony jedyna opcja to mąż jego siostry a oni w USA mieszkają więc jeszcze lepiej boje się, że maluszek wogole nie będzie ich widzieć na oczy w przeciwieństwie do reszty moich dzieci których chrzesni są przy każdej okazji urodzin, imienin, dnia dziecka itp.

[emoji170] synek 10/2017
[emoji307] córeczka 11/2015
[emoji169]aniołek 09/2014
[emoji172]synek 08/2009
Ona ma ten bunt od urodzenia , jak była mała to już zlosnik byla jak ktoś jej buziaka chcial dac czy przytulic [emoji14] ale ktoś mi kiedys mowil, ze jak dziecko w brzuszku spokojne to da popalić - moja w brzuchu aniolkiem była [emoji5]
A Miki szatan to grzeczny bedzie [emoji16][emoji23]

xBUMx - dziękuję!

Ewka - dziś tydzień minął od początku zachorowania. Córkę też jeszcze trzyma, ale pediatra dziś powiedziała, że prócz kataru i kaszlu nic nie dolega. Mamy ją dalej leczyć tak samo. U mnie mam wrażenie jest coraz gorzej. Używam wody morskiej, tego *spam* w sprayu i w saszetkach, a do tego maść majerankowa. Dziś doszło płukanie zatok i czuję się po tym jak na haju.. na szczęście gorączki i innycn rozkładających objawów brak.

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+1

Kuzwa mierzyła ciśnienie pierwszy raz mam 120/102 [emoji44] zmierze jeszze raz za Jakies 30min.

Jeśli dobrze wyliczyłam z tabelki, to mamy 26 dla chłopaków, do 23 dla dziewczynek. Można powiedzieć, że idziemy łeb w łeb, a wydawało się jeszcze z tydzień- 1,5 temu, że chłopaki rządzą :D Kapinka robi podwójną robotę, bo spodziewa się aż 2 dziewczynek ;)
No i spójrzcie, jak ładnie się już ta tabelka zapełnia :)
Poczekam do środy i zobaczymy, czy mój chłopak z 13 tc nie zmienił zdania i nie okaże się dziewczynką :D

reklama
Bum masz śliczną córeczkę, Wyimaginowana a Ty synka:)
Gratuluje dzisiejszych wizyt bo z tego co czytam to wszystkie pozytywne:)
faktycznie chyba mamy więcej dziewczynek niż chłopców:)
Evi wszystkiego najlepszego:* to ciasto z rabarbarem?:)
Dziękuję. tak z rabarbarem kruche. Na ciepło najlepsze.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry