reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewa, pracę miałam w malum paluszku ale gdzieś się zakręciłam w pytaniach ogólnych i obniżył mi ocenę z obrony na 3. Jako jedyna hehhe, Jak wracałam z uczelni to myślałam że wszystkich pozabijam. A dyplom odebrałam jako ostania ze studiów :-)

reklama
Dziewczyny ktore chcą sie dodać do tabelki ! [emoji116]
[emoji378] po pierwsze wiadomość na priv ze wszystkimi danymi - tableka do podglądu na 1 stronie wątku lub w wątku TABELKA .
[emoji378] po drugie udzielajacie sie częściej
[emoji378] po trzecie w postach mi sie często traci a ja zapominam , ze ktoś sie chcial dodać.
Dzieki .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t2d [emoji594]

Takie osoby mam , reszta na priv jakby cos zmienić lub dodać.
1495735838-aaaaaa.png
1495735842-aaaaaa.png
1495735845-aaaaaa.png

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]

Dziewczyny a te pampersy to jakie sie kupuje na poczatek? Bo znalazlam PAMPERS PREMIUM CARE 1 NEWBORN, PREMIUM CARE 2 czy PAMPERS NEW BABY -DRY 2 MINI?
Ja kupiłam Premium Care 2, mój mały się duży urodził (4600) i 1 były zdecydowanie za małe [emoji6] Teraz planuje tak ze 3 paczki kupić, pewnie wystarczy [emoji16]

w57v3e3kc5lxwrmy.png

Na ostatnim usg lekarka stwierdziła,że bedzie dziewczynka. sama nie wiem, bo od poczatku czułam jednak że to bedzie syn. zobaczymy jeszcze na prenatalnych, które mam 9 czerwca. Oby tylko było zdrowe a płeć nie ważna. Mam tylko taki problem jeśli chodzi o imiona, że jestem tylko pewna imienia dla chłopczyka-Antoś. Wiem, wiem że Antków juz jest multum,ale ja to imie już mam wybrane od lat. Jesli chodzi o imie dla dziewczynki to totalnie nie mam pomysłu :( chodzi mi po głowie Pola, Wiktoria i Klara, ale przyznam szczerze, że żadnego jakos nie czuję :( może jak zobaczymy dzidziusia to sie wtedy zdecydujemy? ale jakos tak głupio miec bezimienny brzuch ;) wolałabym juz mówić inaczej niż fasolko. Ja tez nie mam nic kupionego poza kocykiem i obczajam teraz wózki, ale na serio wszystko bede robic dopiero po połówkowym :) Buziole kochane mamy. Miłego wieczoru

A ja znow mam podniesione cisnienie bo moj tesc uwaza ze powinnam sie na lewo ubezpieczyc w Pl zeby dostac macierzynskie.... i na ch... moje tlumaczenia ze ubezpiecze sie u meza po porodzie bo poki co bd miec ubezpieczenie z UP i chce wziasc bezrobocie z Fr a jak mi sie skonczy przed narodzinami dziecka to sie bd starac o kosiniakowe. Ale nie bo mi sie to nie nalezy bo maz za duzo zarabia. A to akurat jest zasilek do ktorego nie biora zarobkow tylko sprawdzaja czy Ci sie nic innego nie nalezy.... Ale moj tepy tesc tego nie rozumie i sadzi ze sciemniamy. A ja ostatnio pol dnia spedzilam na dzwonieniu po urzedach w Pl zeby jak najwiecej sie dowiedziec... Zaraz to sie chyba skoncze... musialam sie wyzalic

miska ty masz 36 czy 38 ? Bo w tabelce mam 38.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry