Dopiero wróciłam, bo byliśmy jeszcze w Radomiu w 2 sklepach i wybraliśmy wózek, nosidlo i fotelik na później, bo skorzystamy z promocji i kupimy od razu ten fotelik do 13kg i ten późniejszy, a bazę dostaniemy w gratisie. Kupiłam parę ubranek i pieluszki tetrowe. Jutro Wam pokaże, bo dziś już nie mam siły :-( Padam, ale z Wami jestem na bieżąco :-)
Mamy wojnę o imię ;-) ja też myślałam, ze będzie córeczka (tak jak tutaj niektóre dziewczyny tez myślały , ze będzie u mnie dziewczynka) i powiedziałam mojemu, ze on wybiera dla chłopa, a ja dla dziewczynki ;-) i teraz on chce Dawida, bo przecież on mial wybierać, a mi bardziej podoba sie Mikołaj ;-)
Mam nadzieje, że nie będzie mi potrzebna, ale w razie czego, to pojadę do niego do szpitala :-/
No w tej euforii całkiem nie pomyślałam, mogłam mu powiedzieć, żeby sobie skserowal :-/
Haha ;-) taaak mąż uradowany, teść jeszcze bardziej :-)
Mąz dziś naszemu Frankowi tłumaczył, ze będzie miał brata i będzie musiał się z nim dzielić swoimi zabawkami
Cześć! Gratuluję dzidziusia :-) Następna wyszła z szafy ;-) haha :-)
Duzo Was tu jeszcze jest??
Ja pieprze co za typ! No oblech jaki!! Na miejscu Twojego bym mu chyba żeby powybijala!
Kuzwa zeby kobietę w ciąży na takie stresy narażać...
A dlaczego chcecie na jednym poprzestać jeśli mogę wiedzieć? Fajnie mieć rodzeństwo przecież ;-)
Agatki zrób dla świętego spokoju te badania, żebyś sobie tym głowy nie nabijała :-)