Cytologie mialam przed ciaza a potem dwa razy w ciazy. Raz wymaz z szyjki. O ten wymaz upomne sie na nastepnej wizycie. Znajoma urodzila w 28 tc bo miala wlasnie bakterie.
Do szkoly rodzenia mam sie zapisac po polowie czerwca. W szpitalu w ktorym chciala bym rodzic. Chce byc na bieżąco bo przez te 8 lat sie sporo zmienili, kangurowannie, mycie dzieci, lista do szpitala itd itd. Nie bede na wszystkie 6 spodkan jezdzic, odpuszcze na pewno te o porodzie naturalnym bo i tak mnie to nie dotyczy.
Sylwuska spodkan jest ok 6 po 2 godziny. Polozne mowia zeby sie zapisac po 30 tc bo sa cwiczenia ktorych wczesniej nie mozna robic (do sn)
Vanju moze masz racje ale ja mam nadzieje ze otrzymam odpowiedzi na pytania. Teraz juz wiem jakie zadac, co mnie meczylo, bolało itd. Z pierwszym dzieckiem bylam zielona pochodzilam troche bo potem maz juz nie mogl ze mna jechac.
Gratuluje udanych wizyt.
Misiu moja kolezanka z bb z innego watku tez w 20 tyg niala podobna wage dziecka, na razie ja kontroluje u lekarza.
Ja nie farbuje, juz 1,5 roku. Nawet sie przyzwyczailam do tego mojego koloru z siwymi wlosami. Tyle juz wytrzymalam ze jeszcze 4 miesiace wytrzymam.
Flamantko tez mam takie bole w kosci posladka tyle ze w lewej. Nie moge na tym boku spac bo budze sie z duzym bolem. Chyba sie na to nic nie da zrobic
Wrocilismy tego Krakowa, co ja sie po drodze obalam o mloda to Wam mowie. Brzuch mnie zaczal cmic. Ochodzic sie trzeba bylo duzo. I wkoncu ta droga, burza, teraz was czytam i mi sie nie chce spac a rano o 7 bede miala problem sie zwlec z lozka.
Zakupy sie udaly, co chcialam to kupilam, dodatkowo wzielam mlodemu fotel do biurka, kupilam sobie dwie salatki i mlody mi jedna sposcil na kostke na podjezdzie
jeszcze musze rano sprzatac.
Jutro mi moze przyjdzie paczka z pierdolami i torba dla dziecka.
Dobrej nocy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom