dasia
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Chyba wczoraj mi eś zdążyłam nic napisać[emoji85][emoji85][emoji85] ale czytałam na bieżąco.
Gratuluję udanych wizyt!!!
U mnie dziś pogoda pod psem, tyle, że nie leje jak u Kasi, ale padało w nocy i wieje. I chłodniej jest.
Umówiłam się na pedicure, mogłabym sama sobie zrobić, ale mi się nie chce [emoji38]
Chciałam też posadzić jakieś kwiaty i zioła na okna, ale nie wiem czy mi się będzie chciało iść po sadzonki[emoji1]
Na popołudnie umówiłam się z koleżanką na ploty.
Dziś miły dzień [emoji4]
Miłego dnia dziewczyny!
Chyba wczoraj mi eś zdążyłam nic napisać[emoji85][emoji85][emoji85] ale czytałam na bieżąco.
Gratuluję udanych wizyt!!!
U mnie dziś pogoda pod psem, tyle, że nie leje jak u Kasi, ale padało w nocy i wieje. I chłodniej jest.
Umówiłam się na pedicure, mogłabym sama sobie zrobić, ale mi się nie chce [emoji38]
Chciałam też posadzić jakieś kwiaty i zioła na okna, ale nie wiem czy mi się będzie chciało iść po sadzonki[emoji1]
Na popołudnie umówiłam się z koleżanką na ploty.
Dziś miły dzień [emoji4]
Ja mieszkam w Jeleniej Górze, co prawda nie latam po górach jak Ty, ale dość aktywna jestem. Myślę, że możesz w te nasze górki przyjechać. Myślę, że nawet bardziej Szklarska Poręba, niż Karpacz, bo stamtąd to masz i Karkonosze w jedną stronę i Izery w drugą.Hej to ja pytałam o te ciała ketonowe w moczu Ale ja się absolutnie nie głodzę Ciekawe jaką teorię będzie miał mój lekarz. Powtórzę badanie moczu tak dla siebie pod koniec przyszłego tyg, bo i tak będę w labo, bo muszę zrobić wyniki do endokrynologa.
Dziewczyny a co myślicie o wyjeździe w góry? Chodzi mi konkretnie o Karpacz, czyli niezbyt wysoko. Co roku jeździmy z mężem w Tatry i ostro się wspinamy, w tym roku wiem, że wysokie góry odpadają, ale takie lekkie piesze wycieczki chyba mogą być co? Któraś też się wybiera?
Sorki, że rzadko się odzywam, ale teraz mam straszny nawał w pracy i szczerze się przyznam, że wczorajszy dzień nadrobiłam baaardzo pobieżnie...
Miłego dnia dziewczyny!