reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry!
Chyba wczoraj mi eś zdążyłam nic napisać[emoji85][emoji85][emoji85] ale czytałam na bieżąco.
Gratuluję udanych wizyt!!!

U mnie dziś pogoda pod psem, tyle, że nie leje jak u Kasi, ale padało w nocy i wieje. I chłodniej jest.
Umówiłam się na pedicure, mogłabym sama sobie zrobić, ale mi się nie chce [emoji38]
Chciałam też posadzić jakieś kwiaty i zioła na okna, ale nie wiem czy mi się będzie chciało iść po sadzonki[emoji1]
Na popołudnie umówiłam się z koleżanką na ploty.
Dziś miły dzień [emoji4]
Hej to ja pytałam o te ciała ketonowe w moczu :) Ale ja się absolutnie nie głodzę ;) Ciekawe jaką teorię będzie miał mój lekarz. Powtórzę badanie moczu tak dla siebie pod koniec przyszłego tyg, bo i tak będę w labo, bo muszę zrobić wyniki do endokrynologa.

Dziewczyny a co myślicie o wyjeździe w góry? Chodzi mi konkretnie o Karpacz, czyli niezbyt wysoko. Co roku jeździmy z mężem w Tatry i ostro się wspinamy, w tym roku wiem, że wysokie góry odpadają, ale takie lekkie piesze wycieczki chyba mogą być co? Któraś też się wybiera?
Sorki, że rzadko się odzywam, ale teraz mam straszny nawał w pracy i szczerze się przyznam, że wczorajszy dzień nadrobiłam baaardzo pobieżnie...
Ja mieszkam w Jeleniej Górze, co prawda nie latam po górach jak Ty, ale dość aktywna jestem. Myślę, że możesz w te nasze górki przyjechać. Myślę, że nawet bardziej Szklarska Poręba, niż Karpacz, bo stamtąd to masz i Karkonosze w jedną stronę i Izery w drugą.

Miłego dnia dziewczyny!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

reklama
Czesc dziewczyny...
Ja dzis bardzo slabo spalam w nocy...
Przed snem sie wkurzylam jak duabli...dzwonila do mnoe kolezanka ze szkoly...mojemu synowi znow w szkole dokuczaja...wyzywaja go i w ogole masakra...nie wiem czy zastraszyli go ze sam bal mi sie powiedziec...
A dzus rano wpadlam do szkoly i narobilam rabanu...moze wreszcie zrobia z tym wszystkim spokoj...a jak nie to wezme ti w swoje rece i wtedy nie bedzie tak kolorowo...
Nie pozwole zeby gnebili moje dziecko...
A tak w ogole to u mnie dzis zimno i wieje...
Trzymam kciuki za wizyty...

Hej [emoji5]Ja też już wstałam jakiś czas temu bo mi mysz tak buszje za lodówka ze chyba wyjdę z siebie i postoje. Już kosz wynioslam na balkon Ale jej jest mało. Tak się wkur... że masakra.
Wrrr
U mnie dziś znów żar z nieba płynie [emoji3] chyba pójdę z koleżanką i jej córka na plac zabaw to sie trochę rozerwe [emoji5]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Jakieś plany na obiad dziś ? Ja chyba zrobię naleśniki z kurczakiem papryką i kukurydzą. Uwielbiam [emoji39]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laseczki , byłam spuścić krew i oddać mocz.
U mnie pogoda pasukudna leje i leje ....
Dobrze , ze mlodej nie bralam w ogole jeszcze spi ! [emoji4][emoji38]

Jeju tak mnie ukula , ze po tyle krwi mi wyleciało, ze masakra...

Kciuki za dzisiejsze wizyty ! [emoji110][emoji110]

lili u mnie dziś jajko sadzone , kalafior z maselkiem , młode ziemniaczki z koperkiem + maslana [emoji23][emoji23]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 21t0d [emoji594]

Hej dziewczyny ;-) Melduję wczorajsze prenatalne za udane ;-) Dzidzia jest całkowicie zdrowa, wazy 363 gram, nadal wyprzedza termin z OM i jest to 20t.+2 dzień :)) wkoncu potwierdziła sie nam płeć i będziemy mieć synusia ❤️❤️❤️
Mały był wypięty pupą i cieżko go było zmierzyć, pozniej udało sie go podejrzeć ;) Pierwsze chwile gdy pokazał buzię rozbawiły nas i doktorkę, dziecko sobie ewidentnie ziewało zasłaniając raczka usta To sie nazywa kultura od małego :D
Wkoncu tętno dziecka jest wyższe i wynosiło 157 uderzeń/minutę :))

A przed Wami nasze szczęście - Szymonek :)

Zobacz załącznik 807818
Zobacz załącznik 807817

Gratulacje :) !!!!

U mnie dzisiaj botwinkowa dzień drugi :-D jak mąż wróci pojedziemy do rodziców (pojechali do babci, bo ta w szpitalu). Nie ma ich już tydz i nie wiadomo kiedy wrócą więc jedziemy z kwiatami już na dzień mamy i od razu na mszę za dziadka bo akurat dzisiaj jest. Więc dzień zleci :)

reklama
Hejka i ja już nie śpię z pół godzinki. Dopadł mnie strach że nie damy rady wybrać imion dla dzidziusia zanim się urodzi... Na nic nie możemy się zdecydować :( mam nadzieję że jak poznamy płeć to jakoś łatwiej będzie, ale z drugiej strony też trzeba mieć wybrane awaryjnie. Koleżanka z pracy przez całą ciążę przez różnych lekarzy miała określane na dziewczynkę. Dopiero na ostatnim usg tuż przed porodem powiedzieli że chłopiec i urodziła synka :o
Dzisiaj przyjeżdża do mnie mama z siostrą na obiadek, potem. Jakieś ciasto zjemy i miałam zamiar iść z nimi spacerkiem do sklepu ale pada więc chyba pojedziemy autem.
Idę jeść bo strasznie głodna jestem.
Miłego dnia :*

My z mężem mamy kilka typów imion dla oby płci, ale zgodnie postanowiliśmy ostatecznie wybrać, jak się urodzi. No tak jakoś ja się obawiam, że spojrzymy na dzidziusia I ni jak wybrane imię nie będzie nam pasować. Może przesadzam, ale to pierwsze dziecko. I w sumie w ten sposób unikniemy pytań, dlaczego zmieniliśmy imię, w razie gdyby w ostatniej chwili coś nam się jeszcze spodobało...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry