Cześć dziewczyny!
Ja dziś chytry plan uknułam... Wstałam o 5, i porobiłam wszystko co miałam w planach (obiady dla mnie i chłopaków, pranie, sprzątnęłam łazienkę, zakupy) a jeszcze mani i pedi ogarnęłam. Ciśnienie do dooopy, tak jak wczoraj, ale rano jakoś tak bardziej na chodzie jestem. Teraz za to już leżę wygodnie i odpoczywam. [emoji4]
Po południu mam wizytę u neurolog, zapytam ją o to ciśnienie oraz czy mogę mieć rezonans magnetyczny. Mam do zbadania kręgosłup lędźwiowy, (przepukliny). No i oczywiście mnóstwo pytań o poród i niebezpieczeństwa z nim związane.
Paulina super zdjęcia![emoji7]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty[emoji110][emoji110][emoji110]
Ja czasami pijam radlera albo rozcieńczony 1:3 cydr lub wytrawne wino też tak rozcieńczone. Ale to sporadycznie...
Wózki... Taaaa... Ja myślałam, że to będzie najprostsze [emoji38][emoji23][emoji23] a tu zonk! Zrezygnowałam z 3w1, bo nie chcę tego fotelika (2 razy się nie sprawdził więc szkoda mi kasy) kupuje fotelik montowany na stałe najpierw tyłem a potem przodem 0-18kg. Uważam też,że to bezpieczniejsze rozwiązanie. Dodatkowo mam problem z gondolami, bo są za małe (moi synowie rodzili się duzi i większość gondoli wystarczyłaby mi na mniej więcej 3 mies. to mnie nie urządza)Tylko stock ma dużą, ale 4tys. nie wydam tylko z tego tytułu. Na razie w moim prywatnym rankingu wózków wygrywa cybex Balios M oraz chicco Urban crossover. Potrzebuję lekkiego wózka ze zgrabną spacerówką. Do sierpnia muszę się na coś zdecydować [emoji4]