reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ej a gdzie pisze o tej promocji? Bo stoję przed pieluchami i nic tu nie ma haaha [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
An jak to właścicielka olala sprawę?? Powiedziałaś jej o ciąży? :-)

Ewcia ja po poniedziałkowej wizycie też nie wiem co jest między nóżkami :-D

Dziewczyny non stop jestem głodna. Jem naprawdę zdrowe, pożywne rzeczy, a godZinę po jedzeniu znów mnie ssie w żołądku...
Nie, miała do mnie przyjść i nie przyszła, więc może sobie odpuściła zatrudnienie mnie, z czego się cieszę :)

1495043370-aaaaaa.jpeg

Moja siostra też już nie może się doczekać Malutkiej i powoli zaczyna buszować po sklepach [emoji6]
Tak swoją drogą jest ona chrzestną naszego synka. Myślicie że nie będzie głupio jak ją weźmiemy na chrzestną do Małej? Ona bardzo chętna [emoji16] Chrzestnego też chcemy tego samego co u synka [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Super, że wizyta się udała i wszystko jest dobrze. Ja u siebie z ciśnieniem mam tak samo, u lekarza wysokie, a w domu normalne. Też sobie kontroluję dla własnego spokoju. Ale w pierwszej ciąży tak samo miałam i było wszystko ok.

[emoji177] Maja - 05.04.2006r.

[emoji177] czekamy na drugą córeczkę, termin na 05.10.2017r.
Dzisiaj jak mierzyłam cały dzien to było całkowicie w normie :) także to chyba ten lekarz tak na mnie działa, sama nie wiem ale nie czułam się zdenerwowana

Tak w ogóle to cześć Dziewczyny! Dopiero zaczynam Was czytać z dzisiaj :) u nas dziś rekordowo upalnie, cały dzien na dworze byłam z dziećmi, mąż po pracy prosto do domu bo już mu się nie chciało
Ok to czytam Was dalej żeby być na bierząco

1495043370-aaaaaa.jpeg

Moja siostra też już nie może się doczekać Malutkiej i powoli zaczyna buszować po sklepach [emoji6]
Tak swoją drogą jest ona chrzestną naszego synka. Myślicie że nie będzie głupio jak ją weźmiemy na chrzestną do Małej? Ona bardzo chętna [emoji16] Chrzestnego też chcemy tego samego co u synka [emoji16]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Śliczne ciuszki! Ješli obydwoje chrzestni są chętni to super- myślę że to zaszczyt Mi by nie było głupio

Witam sie i ja:) ja dzis mialam wizyte z dzidzi wszystko dobrze ale niestrty nie bylo widac co kryje miedzy nozkami: ( wiec dalej musimy czekac :( ale nie wiem ile ma dlugosci bo gin dzis nie mierzyla:( ale mowila ze powinno byc od glowki do stop 18cm :) okazalo sie ze mam cis z moczem i musze brac dodatkowo urosept :( a tsh zmalalo wiec jest dobrze ale tabletki nadal miszr brac (nirmalnie za chwile bede miala w domu pol apteki tyle tego musze brac ) a w przyszlym tyg mam sie umawiac na prenatalne wiec moze na tej wizycie sie dowiemy kto zamieszkuje u mnie w brzuszku :)

A co do obiadu u nas dzis byly łazanki :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda że nie widać płci ale najważniejsze, że zdrowe. :)

reklama
An jak to właścicielka olala sprawę?? Powiedziałaś jej o ciąży? :-)

Ewcia ja po poniedziałkowej wizycie też nie wiem co jest między nóżkami :-D

Dziewczyny non stop jestem głodna. Jem naprawdę zdrowe, pożywne rzeczy, a godZinę po jedzeniu znów mnie ssie w żołądku...

Bidulka
A może przegryzaj sobie jakies warzywaa czy coś? Bo owoców pewnie też srednio możesz bo maja sporo cukru?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry