reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Borutka pysznie wyglądają te placuszki :-)

Hajmal witaj w klubie słodkich mam :-D
Zalecili Ci jakaś dietę?

Dziewczyny, polezalam 20 minut na leżaku na balkonie, poszłam z psem na 20 minutowy spacer i tak mi sie nogi opalily, ze hej ;-) normalnie tak mi się spódnica odcięła... :-)

Zjadłam właśnie rosołek z ryżem brązowym. Fuj :-D
To już lepiej chyba sam rosołek :p

reklama
Tu to tylko pola i to raczej te duże uprawne, ale jutro poszukam gdzieś.
Pewnie, wybierz się na spacer, może znajdziesz fajną miejscówkę [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Hej dziewczyny. Witam sie slonecznie! Od niedzieli nie zdazylam nix napisac. Co was zaczne czytac to nie moge skonczyc bo zawsze cos. I jeszcze przeziebiona bylam to wszystko wolniej szlo Pewnie nie spamietalam wszystkiego bo tyle sie u was dzieje ze ciezko ogarnąc.
Przede wszystkim witam nowe mamusie
Hajmal ciesze sie ze zostalas w domu i wszystko jest ok z dzidzia.
Ewkap szkoda ze nie masz pewnosci co do plci i ta cukrzyca.. Nie taka straszna bo potem minie ale ograniczas sie trzeba. Dobrze ze dzidzia zdrowa.
Ania 3mam kciuki zeby szyjka trzymala jak najdluzej
Ja tez przytylam juz 5kg ale nie martwie sie tym bo wcale z zarciem nie przesadzam no i nie jem ani slodyczy ani fastfodow wiec nic nie poradze
Co do seksu to moj tez wydygany wiec posucha-no trudno. Mnie to smieszy a P sie boi wiec nie nalegam...
Dzis na obiad leniwe... Moj syn uwielbia ze smiatanka.. I w zapasie jak xawsze jakas zupa-rym razem zacierkowa. :)
Jak sobie przypomne co jeszcze chcialam to skrobne wieczorem albo jutro.
W kazdym razie ciesze sie razem z wami jak jest dobrze w waszych brzuszkach a jak cos niepokojacego to sledze uwaznie i myslami jestem z wami!! Taka pogoda moze juz zostac!!! Slonce jak dla mnie stanowczo na tak! Nakreca do zycia!!!
Trzymajcie sie cieplo!!!!

O kurde Vanja faktycznie się te pieluchy opłacają. Praktycznie 10 złotych oszczędności na opakowaniu. Jak skończę pracę, to podjadę sobie do biedronki u siebie i jeśli będą, to kupie. A w razie gdyby tu nie było, to po drodze do domu mam jeszcze 2 biedry, więc wstąpię i mam nadzieję, że gdzieś jeszcze będą. Powiedzcie mi tylko, które kupiłyście, bądź planujecie kupić? Te 2 3-6 kg, czy te 1 dla newborn 2-5 kg?

O kurde Vanja faktycznie się te pieluchy opłacają. Praktycznie 10 złotych oszczędności na opakowaniu. Jak skończę pracę, to podjadę sobie do biedronki u siebie i jeśli będą, to kupie. A w razie gdyby tu nie było, to po drodze do domu mam jeszcze 2 biedry, więc wstąpię i mam nadzieję, że gdzieś jeszcze będą. Powiedzcie mi tylko, które kupiłyście, bądź planujecie kupić? Te 2 3-6 kg, czy te 1 dla newborn 2-5 kg?
Ja tych 1 tylko 2 paczki kupilam .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Ja tych 1 tylko 2 paczki kupilam .

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 20t1d [emoji272]

Też się tak zastanawiam, czy nie wziąć na razie po 2 paczki tych i tych. Ale to zobaczymy, czy w ogóle będą. Bo mój P. właśnie dzwonił i w Biedronce koło nas już nie było :( Ale to taka bardzo duża biedra, dużo ludzi tam kupuje, więc się nie zdziwiłam za bardzo, że już zabrakło. Może w innej upoluję.

A ja dziś takie piękne rzeczy oglądałam dla Maleństwa. Zwłaszcza dla dziewczynki [emoji7] Ale póki co czekam do czerwca jak się okaże ze w brzuszku mam Milenke to zaszaleje. Dziś też były body kopertowe 7szt za 14 € więc jak za darmo Ale niestety dopiero na 12 miesięcy A mniejszych nie było bo bym brała w ciemni z kolorami

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś mojemu robię na obiadek kurczak z sosem,papryką kukurydzą i serem żółtym i to wszystko włożyłam we wrapy i do piekarnika. Mam nadzieję ze mu bd smakowało

reklama
A co do wagi to od ostatniej wizyty przytylam 4 kg Ale sb też dużo z jedzeniem pozwoliłam. Więc od jutra bd zwracać uwage na to co jem i postaram się to robić regularnie i troszkę słodkie odstawie bo jednak nie chciałabym strasznie dużo przytyć. Bo jestem niska A już mam 73 kg [emoji44][emoji44][emoji44]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry