reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O kurde Vanja faktycznie się te pieluchy opłacają. Praktycznie 10 złotych oszczędności na opakowaniu. Jak skończę pracę, to podjadę sobie do biedronki u siebie i jeśli będą, to kupie. A w razie gdyby tu nie było, to po drodze do domu mam jeszcze 2 biedry, więc wstąpię i mam nadzieję, że gdzieś jeszcze będą. Powiedzcie mi tylko, które kupiłyście, bądź planujecie kupić? Te 2 3-6 kg, czy te 1 dla newborn 2-5 kg?
Ja co prawda używałam Pampersa i teraz też zamierzam, Ale 2 kupiłam tylko jedną paczkę i teraz już będę 3 kupować. Mój mały urodził się z wagą 4600 i 2 zużyliśmy tylko jedną paczkę- jeśli Helenka urodzi się mniejsza to najwyżej po porodzie dokupimy jeszcze tych mniejszych [emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Ale wy pyszności gotujecie! Ja właśnie muszę coś wymyślić na resztę tygodnia.
Co do właścicielki mieszkania, to chyba olala, więc się cieszę :) Dzisiaj znalazłam 3 fajne mieszkania, jak M przyjdzie, to obgadamy je.
Przed chwilą zjadłam pół paczki nachos ;P Tak mnie korciło coś zjeść i zamówiłam też kawę, bo już mi wrócił smak, to mąż mi kupił jakieś latte z jacobs w saszetkach.

Witam
Ja dziś z rana poszłam spacerkiem do szpitala zapisać teściową na rezonans magnetyczny, pogoda taka piękna że aż szkoda w domu siedzieć. Potem obiad - dzisiaj zupa gulaszowa a ze zrobiłam dużo będzie też na jutro.
Hajmal nie mogę się zapisać gdzie indziej na połówkowe bo tylko tam mam skierowanie. Współczuję cukrzycy, obyś szybko nad nią zapanowała
Ewka super ze na razie cukier ci nie skacze, oby tak dalej
Ania oj to miałaś przeprawy z tymi szpitalami, całe szczęście że już jesteś pod dobrą opieką, zapewne za kilka dni coś ci założą na szyjkę i będziesz mogła wrócić do domu
Witam nową mamusię
My jutro z rana jedziemy na badania z córcią, coś ostatnio bardzo schudła i muszę sprawdzić czy wszystko w porządku

Witam sie i ja:) ja dzis mialam wizyte z dzidzi wszystko dobrze ale niestrty nie bylo widac co kryje miedzy nozkami: ( wiec dalej musimy czekac :( ale nie wiem ile ma dlugosci bo gin dzis nie mierzyla:( ale mowila ze powinno byc od glowki do stop 18cm :) okazalo sie ze mam cis z moczem i musze brac dodatkowo urosept :( a tsh zmalalo wiec jest dobrze ale tabletki nadal miszr brac (nirmalnie za chwile bede miala w domu pol apteki tyle tego musze brac ) a w przyszlym tyg mam sie umawiac na prenatalne wiec moze na tej wizycie sie dowiemy kto zamieszkuje u mnie w brzuszku :)

A co do obiadu u nas dzis byly łazanki :)

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak zalecili cukrzycowa, lekarka sie spoznila i wszystko bylo po łebkach wyjasnione. Mam sobie docztac.
Anetka a gdzie zdjecia?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurde Vanja faktycznie się te pieluchy opłacają. Praktycznie 10 złotych oszczędności na opakowaniu. Jak skończę pracę, to podjadę sobie do biedronki u siebie i jeśli będą, to kupie. A w razie gdyby tu nie było, to po drodze do domu mam jeszcze 2 biedry, więc wstąpię i mam nadzieję, że gdzieś jeszcze będą. Powiedzcie mi tylko, które kupiłyście, bądź planujecie kupić? Te 2 3-6 kg, czy te 1 dla newborn 2-5 kg?
Ja planuję new born naa początek kupić :)

An jak to właścicielka olala sprawę?? Powiedziałaś jej o ciąży? :-)

Ewcia ja po poniedziałkowej wizycie też nie wiem co jest między nóżkami :-D

Dziewczyny non stop jestem głodna. Jem naprawdę zdrowe, pożywne rzeczy, a godZinę po jedzeniu znów mnie ssie w żołądku...

reklama
Tak zalecili cukrzycowa, lekarka sie spoznila i wszystko bylo po łebkach wyjasnione. Mam sobie docztac.
Anetka a gdzie zdjecia?

Wszystko jeszcze w reklamowkach. Jutro się pochwalę jak wyjme do prania [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry