reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w sklepie sa normlanie za 3.20 [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t4d [emoji272]
To będę musiała poszukać może gdzieś leżą hihi

reklama
Ogląda któraś dziś Eurowizję ? [emoji5]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Ja ja ! Mołdawia mi się spodobała

Detektor tętna płodu [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

A ja nie oglądałam ani "Kocham Cię Polsko", ani Eurowizji. Tak się poklocilam z mężem, że poszłam sobie poplakac do łazienki, posprzatalam całą łazienkę, kuchnie, odkurzylam narożnik, wymylam szklany stolik, obcielam i wykapalam Franka, potem wzięłam prysznic i padam. Napilam sie ciepłego mleka, mam nadzieje, że szybko usnę. Jutro pewnie mnie tu nie będzie, bo po 7 jadę do koleżanki, ma mnie umalowac i coś z włosami zrobić, wrócę pewnie koło wpół do 10, a na 10.30 do Kościoła na ta komunię. Nie szalejcie za bardzo, żebym za duzo zaległości nie miała ;-) Dobranoc dziewczyny, chociaż nie wiem, czy usnę.

Ale dziś się uchodziłam... Dom na błysk wysprzątałam, 4 prania wstawiłam No i uprałam pierwszą porcję ciuszków dla Malutkiej [emoji16] Na pomóc męża nie mogłam dziś liczyć bo biedak cały dzień Drzewo rąbał i składał bo w poniedziałek kolejną porcję nam przywiozą... No i nie pomalował mi przez to stelaża do łóżeczka [emoji52] Ale to nic, w przyszłym tygodniu to zrobi [emoji16] Narazie nasze łóżeczko wygląda tak
1494695793-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kdnfl41ek.png
Super bomba! :D

Mnie sie bardzo podoba piosenka belgijska. Nie wiem, czy juz byl wystep reprezentantki tego kraju, bo dopiero wlaczylam, ale na eliminacjach wpadla mi w ucho:)

Hej[emoji3]
1- 2 dni mnie tu nie było i ledwo nadrobiłam.
Wczoraj pojechałam z dziecmi do rodziców, potem mąż po pracy dojechał i zrobiliśmy sobie grilla pierwszego w tym sezonie [emoji3] A dzisiaj od rana na świeżym powietrzu dzieci szalały, był spory wiatr ale słoneczko tak piekło że nie mogłam się oprzeć i wystawiałam buzię do słońca a teraz cała twarz mnie szczypie [emoji50]
Witam nowa mamę [emoji3]
Też oglądam Eurowizję ale ta nasza Kasia to chyba słabe miejsce zajmie. Za to stawiam na Szwecję [emoji3]

Ostatnia edycja:
reklama
Mi sie nie wiem czy cos podobało [emoji23][emoji23] ale chyba ci na biało ta parka taka wesoła [emoji38]
Edit: ale noga mi pzy włochach tez chodziła [emoji23][emoji23]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry