reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie wiadomo, głupio że tak goście muszą patrzeć na bałagan, ale z drugiej strony, jak już chodzą do Was, to przecież widzą, że macie czysto, więc pewnie z tym bajzlem na dole nikt Was nie łączy. A jeśli teściowa się nie wstydzi, to trudno, żebyś jeszcze Ty sobie tym głowę nabijała.
My chcemy postawić jakiś średniej wielkości parterowy domek. Dziecko chcemy mieć jedno, więc dla 3 osób nie będziemy ciągnąć pięter. Wiadomo, że jeden pokój w zapasie sobie zostawimy, w razie gdyby nam się odmieniło, ale raczej się nie odmieni, więc pomieszczenie 3 osób, plus jednego małego pieska nie powinno być trudne :)
Ja to chce 5 dzieci, to mojemu pokazuje tylko domy w amerykanskim stylu [emoji14] ja lubie duze domy, rodziny, samochody :D

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
An jakie plany ;-) haha ;-) ja chciałabym 2 w niedużym odstępie czasowym i 3 później ;-)

Natasza ja też uwielbiam słuchać serduszka Maluszka :-) miód dla moich uszu :-)

Muszę nagrać na poniedziałkowej wizycie, żebym mogła posłuchać w domu, bo też jestem z tych niecierpliwych. Najchętniej jezdzilabym na USG codziennie, albo przynajmniej ze 2 razy w tygodniu :-)

Idę spać Mamuśki ;-) mąż właśnie wrócił do domu i idziemy zaraz spac :-)

Hej dziewczyny, standardowo obudziłam się rano na siku i nie mogę usnąć... Poleżę jeszcze trochę i chyba pojadę na targ kupić mężowi nowa koszule na ta jutrzejsza komunię...
Miała być ładna pogoda, a tu pochmurno od rana. Ale mam dziś roboty... masakra jakaś. Nie wiem, czy mi dnia wystarczy, bo przecież muszę trochę poleżeć, Was poczytać :-D

Dzień dobry!
Ja też już nie śpię, wczoraj padłam, nawet na siku w nocy nie wstałam.
U mnie też dziś pochmurno, ale chociaż ciepło.
W planach odgruzowanie mieszkania. W tygodniu był tylko czas na mega minimum więc dzisiaj będzie co robić. Na szczęście chłopcy są w domu to na mojej głowie niewiele [emoji4]
Za to nie mam pomysłu na obiad...
Gratuluję wczorajszych wizyt, zakupów i witam nowe mamy!
Fajnej soboty Nam życzę!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Boże dziewczyny tyle wczoraj naprodukowałyście że ledwo Was nadrobiłam i odrazu usnęłam [emoji23]
W ogóle powiem Wam że ostatnio strasznie przemęczona jestem, tylko bym spała... Wczoraj nawet jedną klientkę przełożyłam na poniedziałek- Tak słabo się czułam... Ale w domu powera dostałam i opróżniłam pół komody i część szafy na rzeczy Malutkiej [emoji16] Dziś porządkowania ciąg dalszy, Może mężuś pomaluje mi w końcu stelaż od łóżeczka to Wam pokażę-już najchętniej bym je rozstawiła [emoji12][emoji23] We czwartek mam wizytę u lekarza i wtedy planujemy pojechać na kolejne zakupy dla Małej, teraz chcę pościel kupić [emoji4]

Pisałyście o ruchach dziecka- u mnie Helenka jest ułożona poprzecznie, a że ma 18cm to czuję ją i po prawej i po lewej stronie centralnie przez pępek [emoji16]

Jeśli chodzi o przutulanki u nas niestety nadal zakaz przez to łożysko przodujące [emoji52] Ale jakoś sobie radzimy innymi sposobami [emoji12]

Ale w tym tygodniu komunii ! Justa trzymam kciuki żeby wszystko wyszło po Waszej myśli [emoji110][emoji6]

Współczuję teściowej rozporządzającej się nie swoimi rzeczami- no ubiłabym babę [emoji34] Ja na szczęście swoją mam 130km dalej, więc zgrzytów nie mamy [emoji6]

No i zapomniałam co jeszcze miałam napisać [emoji23]
Miłej soboty Kochane [emoji173][emoji4]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Co dziś planujecie robić na obiad? Ja wczoraj zrobilam kotleciki ziemniaczano-kalafiorowe z sosem pieczarkowym- przepyszne wyszły [emoji16] Ale na dziś brak weny [emoji12]

w57v3e3kdnfl41ek.png

reklama
Hej:) ja jeszcze leżę ale zaraz sie ogarniam i chyba najpierw pójdę na zakupy co by lodówkę uzupełnić. Potem sprzątanie i chciałam sobie w końcu paznokcie zrobić:) obiad mam od wczoraj. Miłego dnia[emoji4]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry