reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja dzisiaj miałam smaka na łososia wędzonego z rukolą na kanapce albo bułeczce. A rukoli nigdy nie jadłam. Mam ostatnio takie smaki na coś czego nigdy albo bardzo dawno nie jadłam. Na obiad dzisiaj też pierogi z truskawkami, śmietana i cukier, a ostatnio jadłam takie coś w podstawówce jak miałam wykupione obiady w szkole.
O matko jak Ty się bez rukoli wychowałas[emoji2]moja juz rośnie w ogródku, w zeszlym roku wszystkim rozdawalam bo tyle bylo[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dzisiaj miałam smaka na łososia wędzonego z rukolą na kanapce albo bułeczce. A rukoli nigdy nie jadłam. Mam ostatnio takie smaki na coś czego nigdy albo bardzo dawno nie jadłam. Na obiad dzisiaj też pierogi z truskawkami, śmietana i cukier, a ostatnio jadłam takie coś w podstawówce jak miałam wykupione obiady w szkole.
Mnie właśnie dziś na zakupach tak pociaglo na łososia. Juz niestety zjadłam całego a dalej mi się chce [emoji54] tylko tyłka mi się znów do sklepu nie chce ruszyć.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ale robicie mi ochotę na te pierogi :-)

U nas dziś bylo leczo ;-)

Jutro barszcz czerwony i paszteciki :-)
Oprozniam zamrażarkę, bo wypadałoby ja rozmrozić ;-)

Teraz Was podczytuje i kroję pieczarki, szynkę i rzodkiewki na pastę. Jajka się gotują, a ja juz na sama myśl czuje ssanie w żołądku ;-)

A ja wlasnie piję slabiutka kawkę i jak zwykle Pawelka toffi[emoji2] po tym arbuzie....a juz mam na zupkę ochotę[emoji2]

Mnie właśnie dziś na zakupach tak pociaglo na łososia. Juz niestety zjadłam całego a dalej mi się chce [emoji54] tylko tyłka mi się znów do sklepu nie chce ruszyć.

Ja jutro zaszaleje z łososiem. Dzisiaj już też nie chcę mi się dupki ruszyć. Wystarczy że byłam dzisiaj w 3 sklepach żeby dostać wszystko co chciałam, ale przynajmniej spacerek zrobiłam, taka piękna pogoda

O matko jak Ty się bez rukoli wychowałas[emoji2]moja juz rośnie w ogródku, w zeszlym roku wszystkim rozdawalam bo tyle bylo[emoji6]

Ja to nawet nwm jak rukola wygląda aż wstyd się przyznać [emoji2] A brokuł pierwszy raz w życiu jadłam w zeszłym roku [emoji6]

Ja to nawet nwm jak rukola wygląda aż wstyd się przyznać [emoji2] A brokuł pierwszy raz w życiu jadłam w zeszłym roku [emoji6]

Szczerze? Ja dzisiaj się pierwszy raz jej przyjrzałam z bliska [emoji23] ale jeszcze nie zrobiłam następnego kroku :D sałatę lodowa kupiłam. Ale następnym razem się odważę!

reklama

[emoji33][emoji33][emoji33]Nie mogę w to uwierzyc[emoji2]
Ja brokuły jem kilka razy w tygodniu[emoji2]
Powiedz jeszcze, czego nie jadlas[emoji6] ja osobiscie ostatnio gustuje w soczewicy i ciecierzycy....o matko pasztet z soczewicy zrobię, muszę tylko iść po marchewkę do sklepu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry