- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
JustaKacper1986
Fanka BB :)
A ja leze przed tv..zrobilam sobie manicure i pedicure i odpoczywam...
Zrobilam dwa prania i dzis juz nic wiecej nie robie...
Zrobilam dwa prania i dzis juz nic wiecej nie robie...
Ja uwielbiam i rukole i brokuła :-)
Ale nie znam żadnego przepisu na coś z rukolą, oprócz pizzy, sałatki i kanapek
Arbuza też bym zjadła, ale nie mam. Może jutro mąż mi kupi w Biedronce :-)
Anaconda lipa z tym odkurzaczem... ciekawe co szef na to powie... :-)
Ale nie znam żadnego przepisu na coś z rukolą, oprócz pizzy, sałatki i kanapek
Arbuza też bym zjadła, ale nie mam. Może jutro mąż mi kupi w Biedronce :-)
Anaconda lipa z tym odkurzaczem... ciekawe co szef na to powie... :-)
paulik884
Witam sie i ja. Spalam do 11, ale w nocy kilka razy sie budzilam i wymiotowalam, rano tak samo. Zjadlam sucha bulke i leze bo slabo sie czuje, jeszcze do tego boli mnie glowa..
Ja mam 0Rh- a moj 0Rh+ robilam badania na przeciwciala i nie wykryto, gin mowi ze wszystko w porzadku i nie ma konfliktu, wiec na szczescie nie bede musiala nic przyjmowac przy porodzie.
Tak leze i leze i co chwile czuje dzidzie, takie kopniaki dostaje ze az sie dziwie co ona taka ruchliwa dzis.
Nie wiem czy zrobic sobie diete moze, czy probowac cos zjesc? Zrobilam wczoraj zurek i mam ogromna ochote ale boje sie ze znow zwymiotuje wszystko..
12.10.2017 [emoji480]
Ja mam 0Rh- a moj 0Rh+ robilam badania na przeciwciala i nie wykryto, gin mowi ze wszystko w porzadku i nie ma konfliktu, wiec na szczescie nie bede musiala nic przyjmowac przy porodzie.
Tak leze i leze i co chwile czuje dzidzie, takie kopniaki dostaje ze az sie dziwie co ona taka ruchliwa dzis.
Nie wiem czy zrobic sobie diete moze, czy probowac cos zjesc? Zrobilam wczoraj zurek i mam ogromna ochote ale boje sie ze znow zwymiotuje wszystko..
12.10.2017 [emoji480]
reklama
paulik884
Ja osobiscie nie wyobrazam sobie oddac dziecka do zlobka i bede sie starac, zeby tak sie nie stalo, ale no jesli bedzie trzeba no to w ostatecznosciDziewczyny a czy któraś z Was po macierzyńskim planuje oddać dziecko do żłobka i wrócić do pracy ? Bądź podjąć pracę ?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
12.10.2017 [emoji480]
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.