madagos
Fanka BB :)
Hej dziewczyny moj maz ostatnimi czasy tez sie ostro rozbestwil, zje, wstaje i zostawia talerz na stole... No bo orzeciez od czegos jestem w tym domu... Ale opieprzylam go za to, teraz wstawia chociaz do zlewu a za kilka tygodni jak ogarniemy sie do konca z kartonami rzeczy po przeprowadzce to kupimy zmywarke i problem z glowy
Wczoraj pierwszy raz robilam sok z sokowirowki, ktora zamowilam na allegro. Panie! Jakie to cudowne urzadzenie! Sok wysmienity a z tych marchewkowych wiorow zrobilam ciasto + jak gotuje psu jedzenie to mu wrzucam reszte. Swietna sprawa taka sokowirowka!
Ewkap666 strasznie mnie zmartwilas tymi owocami Wlasnie juz mialam sie Ciebie pytac jak tam z jablkami w tym roku... Kiszka totalna
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Wczoraj pierwszy raz robilam sok z sokowirowki, ktora zamowilam na allegro. Panie! Jakie to cudowne urzadzenie! Sok wysmienity a z tych marchewkowych wiorow zrobilam ciasto + jak gotuje psu jedzenie to mu wrzucam reszte. Swietna sprawa taka sokowirowka!
Ewkap666 strasznie mnie zmartwilas tymi owocami Wlasnie juz mialam sie Ciebie pytac jak tam z jablkami w tym roku... Kiszka totalna
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom