reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny ;) moj maz ostatnimi czasy tez sie ostro rozbestwil, zje, wstaje i zostawia talerz na stole... No bo orzeciez od czegos jestem w tym domu... Ale opieprzylam go za to, teraz wstawia chociaz do zlewu a za kilka tygodni jak ogarniemy sie do konca z kartonami rzeczy po przeprowadzce to kupimy zmywarke i problem z glowy ;)
Wczoraj pierwszy raz robilam sok z sokowirowki, ktora zamowilam na allegro. Panie! Jakie to cudowne urzadzenie! Sok wysmienity a z tych marchewkowych wiorow zrobilam ciasto + jak gotuje psu jedzenie to mu wrzucam reszte. Swietna sprawa taka sokowirowka!
Ewkap666 strasznie mnie zmartwilas tymi owocami :( Wlasnie juz mialam sie Ciebie pytac jak tam z jablkami w tym roku... Kiszka totalna :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny ;) moj maz ostatnimi czasy tez sie ostro rozbestwil, zje, wstaje i zostawia talerz na stole... No bo orzeciez od czegos jestem w tym domu... Ale opieprzylam go za to, teraz wstawia chociaz do zlewu a za kilka tygodni jak ogarniemy sie do konca z kartonami rzeczy po przeprowadzce to kupimy zmywarke i problem z glowy ;)
Wczoraj pierwszy raz robilam sok z sokowirowki, ktora zamowilam na allegro. Panie! Jakie to cudowne urzadzenie! Sok wysmienity a z tych marchewkowych wiorow zrobilam ciasto + jak gotuje psu jedzenie to mu wrzucam reszte. Swietna sprawa taka sokowirowka!
Ewkap666 strasznie mnie zmartwilas tymi owocami :( Wlasnie juz mialam sie Ciebie pytac jak tam z jablkami w tym roku... Kiszka totalna :(

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka sokowirowka? Jakiej firmy ? :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi w pierwszej ciazy tesciowa codziennie robiła sok i przynosiła[emoji2]teraz chyba jej sie nie chce[emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj zrobilam porzadki w szafie zeby miec gdzie trzymac chwilowo rzeczy dla malucha, ktore kupuje, zaraz Wam cos pokaze[emoji2]

1494571292-aaaaaa.jpeg

Narazie jedną półkę oddalam malenstwu, ciekawe do października ile oddam[emoji2]koniecznie muszę komode zamowic[emoji2]

Hej moj 4 letni synek sie przeziebil druga noc kaszle i ciezko oddycha wiec malo spalismy w nocy .Dzis wzielam wolne bo przyjechala moja mama z Warszawy .Martwie sie malym bo juz ma 38 temp moze spadnie sama.Dzis idziemy do pediatry,moj Eric to taki wrazliwy dzieciaczek po przejsciach.
A co z pogoda I nas wczoraj 20 st po poludniu deszcz dzis juz pochmurno I chlodniej .Ale w nast tyg ma byc u nas 23 st.wiec super.
Na uporczywy kaszel polecam żel...u nas w nocy sprawdza się idealnie...jak Lenusia była mała używaliśmy depulol....potem pneumowit...tu w niemczech mamy odpowiednik pinimentol...naprawde bardzo pomaga dziecko może troszke przespać.

W końcu piątek. Teraz byleby do wytrzymać do 15 :-) taka informacja czekała na mnie po przebudzeniu.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też musze coś ogarnąć w sprawie jakiejś komody dla maleństwa. No i pójść na strych ściągnąć rzeczy po córci.
Jak narazie jedne śpioszki, które kupiłam nowe leżą w szafce córki i juz mnie trzy razy pytała co to. [emoji4] a teraz dostałam cała paczkę dla noworodka, jakaś butelka, smoczek, próbki kremów - to córcia rozpakowuje i pakuje 3 razy dziennie. Zabroniłam brać smoczek do buzi, bo to dla baby, to był taki płacz... jakoś to ogarniemy, ale na poczatku bedzie jej sie cieżko przyzwyczaić do rodzeństwa.

Ja czekam do lekarza [emoji4] tylko szybkie usg coś sprawdzić, bo oficjalnie teraz miała być tylko położna. Ale dobre i to [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry