reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Justa, Malinowa ja też się z moim ciągle klocek, a wcześniej nie było to aż w takim stopniu... wcześniej raz na jakiś czas sie poklocilismy i zaraz była zgoda, a teraz ciągle.sie wyklocam i długo pamiętam ;-) jak on się nie odzywa, to wkurzam sie jeszcze bardziej, jak sie odezwie to tak samo :-) haha ;-) dobrze, że jak po 6 wyjdzie, to wraca po 12 na obiad, a później dopiero na kolację; -) i czasem po kolacji jedzie pryskac i wraca koło 2-3 w nocy :-)

Hajmal dobrze, ze mąż robi wszystko. Do tej pory wszystko bbyło na Twojej głowie i dawalas radę. On też da ;-) mój na początku sobie nie radził, bo zawsze ja byłam od wszystkiego. Jak już zaczął myc podłogi, to tylko raz na tydzień, albo i to nie. I to na odwal sie.... teraz też tak jest. Umyje raz na tydzień, albo półtora i zadowolony. Ja zawsze myłam codziennie, bo uwielbiam porządek. A teraz duzo leżę i wszędzie syf! Co ogarnę to znów to samo.

Beczulinda na pierogi z owocami śmietana z cukrem :-)
Ale mi narobiłaś ochoty...

A propos owoców, strasznie drogie wszystko będzie w tym roku!! My mieszkamy w zagłębiu sadowniczym i czereśnie zmarzly całe, więc będą tylko z eksportu, wiśni raczej też nie będzie, może tyle co na dżemy i kompot. Jabłka też nam zmarzly... Jak jak będzie połowa tego co w zeszłym roku, to będzie dobrze, a nie jest powiedziane, że grad tego nie załatwi. Koleżanka ma truskawki i tez wszystko im zamarzło...

Ostatnia edycja:
Hej [emoji5] ja też już wstałam. Idę coś ogarnąć dom później pojadę pozalatwiac sprawy na mieście i może jakieś małe zakupy ogarne. Bo mój jutro na cały dzień do pracy idzie [emoji54] strasznie nie lubię jak chodzi na cały dzień w sobotę. U mnie pogoda taka sobie chociaż na szczęście nie pada [emoji3] bynajmniej narazie. Miłego Wszystkim.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

To u Cb dziś sobota?? :-)

Cześć dziewczyny ;-)
Ja wczoraj nawet do "przyjaciółek" nie doczekałam :-D usnelam zaraz po 21 i wstałam teraz ;-) muszę chyba znów ucinac sobie poobiednie drzemki, bo wieczorem jestem strasznie padnieta ;-)
Idę zaraz zjeść jakieś śniadanko, bo głodna jestem jak wilk ;-) i dziś planuje trochę posprzątać, bo taki bałagan wszędzie, że wstyd! Tamto moje nawet po sobie talerza do zmywarki nie wsadzi. Znów ma na w nosie wszystko, bo przecież już nie.musze non stop leżeć i mogę posprzątać! Już od rana mnie wkurzył. Sprzątaczke sobie znalazł.

Justa, Malinowa ja też się z moim ciągle klocek, a wcześniej nie było to aż w takim stopniu... wcześniej raz na jakiś czas sie poklocilismy i zaraz była zgoda, a teraz ciągle.sie wyklocam i długo pamiętam ;-) jak on się nie odzywa, to wkurzam sie jeszcze bardziej, jak sie odezwie to tak samo :-) haha ;-) dobrze, że jak po 6 wyjdzie, to wraca po 12 na obiad, a później dopiero na kolację; -) i czasem po kolacji jedzie pryskac i wraca koło 2-3 w nocy :-)

Hajmal dobrze, zakaz robi wszystko. Do tej pory wszystko b ylo na Twojej głowie i dawalas radę. On też da ;-) mój na początku sobie nie radził, bo zawsze ja byłam od wszystkiego. Jak już zaczął myc podłogi, to tylko raz na tydzień, albo i to nie. O to na odwal sie.... teraz też tak jest. Umyje raz na tydzień, albo półtora i zadowolony. Ja zawsze mogłam codziennie, bo uwielbiam porządek. A teraz duzo leżę i wszędzie syf! Co ogarnę to znów to samo.

Beczulinda na pierogi z owocami śmietana z cukrem :-)
Ale mi narobiłaś ochoty...

A propos owoców, strasznie drogie wszystko będzie w tym roku!! My mieszkamy w zagłębiu sadowniczym i czereśnie zmarzly całe, więc będą tylko z eksportu, wiśni raczej też nie będzie, może tyle co na dżemy i kompot. Jabłka też nam zmarzly... Jak jak będzie połowa tego co w zeszłym roku, to będzie dobrze, a nie jest powiedziane, że grad tego nie załatwi. Koleżanka ma truskawki i tez wszystko im zamarzło...
Ewa ratuj, jaką śmietana :D jedyna jakiej używałam w życiu to 18 do zupy, innej nie znam :(

Hej moj 4 letni synek sie przeziebil druga noc kaszle i ciezko oddycha wiec malo spalismy w nocy .Dzis wzielam wolne bo przyjechala moja mama z Warszawy .Martwie sie malym bo juz ma 38 temp moze spadnie sama.Dzis idziemy do pediatry,moj Eric to taki wrazliwy dzieciaczek po przejsciach.
A co z pogoda I nas wczoraj 20 st po poludniu deszcz dzis juz pochmurno I chlodniej .Ale w nast tyg ma byc u nas 23 st.wiec super.

Cześć dziewczyny ;-)
Ja wczoraj nawet do "przyjaciółek" nie doczekałam :-D usnelam zaraz po 21 i wstałam teraz ;-) muszę chyba znów ucinac sobie poobiednie drzemki, bo wieczorem jestem strasznie padnieta ;-)
Idę zaraz zjeść jakieś śniadanko, bo głodna jestem jak wilk ;-) i dziś planuje trochę posprzątać, bo taki bałagan wszędzie, że wstyd! Tamto moje nawet po sobie talerza do zmywarki nie wsadzi. Znów ma na w nosie wszystko, bo przecież już nie.musze non stop leżeć i mogę posprzątać! Już od rana mnie wkurzył. Sprzątaczke sobie znalazł.
Mój tak samo. Ja jak rano wstaje to pierwsze co robię, to randka po mieszkaniu i zbieram kubki po kawie, herbacie, wodzie, talerz po śniadaniu i jeszcze na deres chusteczki.. zazwyczaj zagryzłam usta i po prostu zanosze to do zlewu, później umyje. Ale jak mu się nazbiera to mu to wypominam. Ze nie jestem sprzątaczka, praczką i kucharka. Ale póki co mnie nie denerwuje i rozumiem ze spieszy się żeby coś porobić na siłowni przez 10 godzinami siedzenia na dupie w pracy :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry