reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj nie moglam patrzec tak bylo brudno, sprzatal cale popoludnie, ja nastawilam tylko pranie chcialam pierwszy raz wyprac z chemii reszte rzeczy dla dziecka. Moj jak sprzata to robi to dokladnie tylko ze rzadko.

Ewka ja mam te pare drzewek i krzaczkow oslonietych od polnocy i zachodu u mnie tez obmarzly kwiatki. Teraz po tym mrozie jeszcze nie bylam na polu, jak bede dzis miala dobry dzien to jutro pojde na krotki spacerek. Truskawki u mnie dopiero kwitna wiec jest szansa ze jeszcze cos z tego bedzie.
Jutro poprosze meza zeby wysadzil pomidorki, musze to zrobic przed poniedzialkiem bo juz mi kwitną na parapecie.
Dobrze ze tesciowa sie poczuwa do pomocy i ogarnia moj ogrodek za meza. Juz mialam w planie w przyszlym roku posadzic jarzyny gdzie indziej jak bedzie bardzo zachwaszczone.
Tak wogole to wspolczuje bo to ogromne straty w rolnictwie i sadownictwie beda pewnie w tym roku. Owoce ale i rzepaki kwitna, deszcz pada, slonca nie ma zimno.
Musze sie dzis logicznie spakowac do tego szpitala. Stwierdzilam ze jesli nie bedzie mnie brzuch bolal to nie zgodze sie zostac w szpitalu. Choc zebym w domu jeszcze miesiac polezala. Czytalam wypowiedzi dziewczyn z innego watku to z tymi problemami co moj lezaly do 28 czy 30 tygodnia w domu i tylko mialy kontrole. Moze mi tez bedzie dane. Przepraszam ze ja tak wracam do moich problemow ale jak jestem sama w domu to nie mam sie nawet do kogo odezwac.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj nie moglam patrzec tak bylo brudno, sprzatal cale popoludnie, ja nastawilam tylko pranie chcialam pierwszy raz wyprac z chemii reszte rzeczy dla dziecka. Moj jak sprzata to robi to dokladnie tylko ze rzadko.

Ewka ja mam te pare drzewek i krzaczkow oslonietych od polnocy i zachodu u mnie tez obmarzly kwiatki. Teraz po tym mrozie jeszcze nie bylam na polu, jak bede dzis miala dobry dzien to jutro pojde na krotki spacerek. Truskawki u mnie dopiero kwitna wiec jest szansa ze jeszcze cos z tego bedzie.
Jutro poprosze meza zeby wysadzil pomidorki, musze to zrobic przed poniedzialkiem bo juz mi kwitną na parapecie.
Dobrze ze tesciowa sie poczuwa do pomocy i ogarnia moj ogrodek za meza. Juz mialam w planie w przyszlym roku posadzic jarzyny gdzie indziej jak bedzie bardzo zachwaszczone.
Tak wogole to wspolczuje bo to ogromne straty w rolnictwie i sadownictwie beda pewnie w tym roku. Owoce ale i rzepaki kwitna, deszcz pada, slonca nie ma zimno.
Musze sie dzis logicznie spakowac do tego szpitala. Stwierdzilam ze jesli nie bedzie mnie brzuch bolal to nie zgodze sie zostac w szpitalu. Choc zebym w domu jeszcze miesiac polezala. Czytalam wypowiedzi dziewczyn z innego watku to z tymi problemami co moj lezaly do 28 czy 30 tygodnia w domu i tylko mialy kontrole. Moze mi tez bedzie dane. Przepraszam ze ja tak wracam do moich problemow ale jak jestem sama w domu to nie mam sie nawet do kogo odezwac.

Trzymam kciuki zebys jednak moglacw domu lezec do tego 30tc[emoji106]bedzie dobrze, musi byc[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

My z corcia zjadlysmy bulki z dzemem truskawkowym i kakao[emoji6]mąż tego nie widzial cale szczęście[emoji6]bo dla niego to trucizna[emoji2]on sie bardzo zdrowo odżywia, nie rozumie ze nie każdy lubi codziennie owsianke. I jak tu mozna cukier jesc.... Teraz mamy glownie ksylitol i miod do slodzenia[emoji6]

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Dziś u nas pięknie i zapowiadają nawet 20°C! [emoji33][emoji33][emoji33] oszalała ta pogoda!
Hajmal, to dobrze, że bidulek pomaga. Oboje jesteście w ciąży. Ty leż i nawet palcem nie rusz,to może szpitala unikniesz.[emoji4]
Ja wczoraj miałam bieganinę, ale Was czytałam na bieżąco.
Byłam w jednym sklepie zobaczyć na żywo wózki i się załamałam. Każdy miał coś do doopy [emoji85][emoji85][emoji85] Nawet w nocy nie mogłam spać 2 godz. Płakać mi się chciało. Ale teraz już jest lepiej. Ze starszym synem też miałam taką załamkę i udało się. Także trochę cierpliwości.... Cos wymyślę [emoji6] dziś idę do drugiego sklepu.....
Miłego dnia Nam wszystkim!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png
Prawie zawsze jest coś nie tak :) wybierz "mniejsze zło" :D tzn. To, co Ci najmniej będzie przeszkadzać z tych minusów :)

Jak nie będzie Cię nic bolało to spróbuj kryć się tym, że w szpitalach mimo wszystko jest bardzo dużo bakterii i to nie takich które masz w domu, tylko obcych i możesz coś złapać przez przypadek. A w domu będziesz tak samo leżeć jak w szpitalu

Cześć dziewczyny ;-)
Ja wczoraj nawet do "przyjaciółek" nie doczekałam :-D usnelam zaraz po 21 i wstałam teraz ;-) muszę chyba znów ucinac sobie poobiednie drzemki, bo wieczorem jestem strasznie padnieta ;-)
Idę zaraz zjeść jakieś śniadanko, bo głodna jestem jak wilk ;-) i dziś planuje trochę posprzątać, bo taki bałagan wszędzie, że wstyd! Tamto moje nawet po sobie talerza do zmywarki nie wsadzi. Znów ma na w nosie wszystko, bo przecież już nie.musze non stop leżeć i mogę posprzątać! Już od rana mnie wkurzył. Sprzątaczke sobie znalazł.

Dzień dobry Mamusie,
u mnie też dziś dzień sprzątania. Mój po pracy umyje łazienkę (tak umówiliśmy się po ślubie i może ja ją sprzątałam1-2razy jak był w delegacji) i podłogi a resztę powoli porobię ja :-)

reklama
Smaka robicie dziewczyny oj smaka! ;p

Ja za to mam zawrót głowy co do rozkow, na pewno chcę bo teściowa na początku nie weźmie dziecka inaczej, mój też może mieć mały problem ;p
W każdym razie już nie wiem czy zwykły czyy usztywniany... szukałam naa internecie, baaardzo mi się podoba taki zwykły, ale znów nie wiem czy ussztywniany nie wygodniejszy...ahhh [emoji14]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry