reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rozek to tylko z wkładem kokosowym, jest wyciągany nie próbuj go prac bo sie zrobi miekki !!

Bum ładny brzuszek

Już wam zazdroszczę tych spacerów,

Zoyka bardzo ładne ciuszki, miałam iść an ciuchy wczoraj no i niestety...

Polecam suszarkę do prania, ubrania są mięciutki, nie ma paprochów i nawet stare ręczniki sa dużo milsze. U mnie koszt jednego cyklu to ok 1zł, ale do prasowania zostają mi tylko koszule, sukienki, żadnych bawełnianych ubrań nie prasuje bo jak wyciągane to sa milutkie i nie pomięte. Wcześniej co tydzień miałam stertę i prasowałam średnio 2 godziny, Wiec jak by nie patrzył jest oszczędniej, no i wygodniej.

Bardzo ładne pieluszki
A ta suszarka nie zmniejsza wam ciuchów? Ona jest razem z pralka 2w1 czy oddzielnie?
Mojego męża siostra tam w stanach też używa bo mają bardzo dużą wilgotność powietrza i nic nie schnie ale ciągle narzeka że ciuchy dziecięce za małe się robią i musi rozmiar większe kupować

reklama
A ta suszarka nie zmniejsza wam ciuchów? Ona jest razem z pralka 2w1 czy oddzielnie?
Mojego męża siostra tam w stanach też używa bo mają bardzo dużą wilgotność powietrza i nic nie schnie ale ciągle narzeka że ciuchy dziecięce za małe się robią i musi rozmiar większe kupować
Ciuchy mogą się trochę skurczyć bo jak suszyłam synka rzeczy to spodnie były mu dużo krótsze :) wiec ja suszarki używam do ręczników pościeli kocy i czasem ciuchów jak potrzebuje coś od razu
Można kupić oddzielnie albo 2w1, jest tego mnóstwo
Bum normalnie wkurzyłas mnie ta szarlotka, ja uwielbiam domowe ciasta :)
Ewka wcale się nie dziwie ze się wkurzyłas, tez bym pewnie szału dostała w pierwszym momencie. Ważne żeby szybko się uspokoić dla dobra maluszka
Caly dzien na dworze, jak mąż wrócił to poszliśmy wszyscy na płac zabaw i spacer i ogólnie fajnie było
Teraz już leżę w łóżku, wszyscy śpią wiec i ja idę,
Dobranoc

Kornelcia mamy juz pol roku, osobna oprocz pralki. Nie zauwazylam zeby zmienialy sie rozmiary. Ja przewaznie ustawiam dwa razy w tyg po 2,3 prania potem odbieram te ubrania ktorych nie chce prasowac i do suszarki. Reszta trafia na ta zwykla rozstawiana.
Nudzilam meza, bo widzialam efekt u brata i znalazl nam 7 kg za chyba 900 zl powystawowa.
Narazie nic nie zniszczyla, za to fajnie wydmuchuje wszystkie paproszki, no i ubrania, posciel, reczniki sa mile.
Joanna suszymy nasze rzeczy tez, maz przewaznie w jeansach chodzi i nie bylo takiego efektu.

Widze ze wstalam pierwsza, maz wstaje teraz wczesniej wiec mnie przypadkiem obudzil. Wstaje biedny bo wszystko teraz robi sam, sprzata, myje, zamiata.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Dziś u nas pięknie i zapowiadają nawet 20°C! [emoji33][emoji33][emoji33] oszalała ta pogoda!
Hajmal, to dobrze, że bidulek pomaga. Oboje jesteście w ciąży. Ty leż i nawet palcem nie rusz,to może szpitala unikniesz.[emoji4]
Ja wczoraj miałam bieganinę, ale Was czytałam na bieżąco.
Byłam w jednym sklepie zobaczyć na żywo wózki i się załamałam. Każdy miał coś do doopy [emoji85][emoji85][emoji85] Nawet w nocy nie mogłam spać 2 godz. Płakać mi się chciało. Ale teraz już jest lepiej. Ze starszym synem też miałam taką załamkę i udało się. Także trochę cierpliwości.... Cos wymyślę [emoji6] dziś idę do drugiego sklepu.....
Miłego dnia Nam wszystkim!

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

To ja wstałam trzecia :)
Za oknem słoneczko ale już raczej nie dam się na to nabrać, pewnie i tak zimno jak diabli [emoji48]
Dzisiaj w planach jedynie mam wyjście do sklepu, naszykowanie kanapek na jutro do szkoły i to w sumie tyle. Coś pysznego na obiad sobie wymyślę bo nie moge patrzeć na mięso (wczoraj z kotleta zjadłam samą panierke). Może w końcu te pierogi z truskawkami. Ja się je z cukrem i jakaś śmietana? Kojarzy mi się na nich coś miłego, dajcie mi znać czym się je polewa :)
Miłego dzionka :)

Mnie tez się zrobiła wczoraj aktualizacja aplikacji i nie dostaje powiadomień. Oby szybko coś z ty zrobili

Hej [emoji5] ja też już wstałam. Idę coś ogarnąć dom później pojadę pozalatwiac sprawy na mieście i może jakieś małe zakupy ogarne. Bo mój jutro na cały dzień do pracy idzie [emoji54] strasznie nie lubię jak chodzi na cały dzień w sobotę. U mnie pogoda taka sobie chociaż na szczęście nie pada [emoji3] bynajmniej narazie. Miłego Wszystkim.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Za oknem słoneczko ale już raczej nie dam się na to nabrać, pewnie i tak zimno jak diabli [emoji48]
Dzisiaj w planach jedynie mam wyjście do sklepu, naszykowanie kanapek na jutro do szkoły i to w sumie tyle. Coś pysznego na obiad sobie wymyślę bo nie moge patrzeć na mięso (wczoraj z kotleta zjadłam samą panierke). Może w końcu te pierogi z truskawkami. Ja się je z cukrem i jakaś śmietana? Kojarzy mi się na nich coś miłego, dajcie mi znać czym się je polewa :)
Ja jem ze śmietaną i cukrem [emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jem z rozpuszczonym masłem, cukrem waniliowym i cynamonem[emoji7]

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry