reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
My z sypialni dzieciaczki przenieśliśmy do swoich pokoi jak skończyły pół roku. A łóżeczko zmieniłam jak syn skończył 2,5 roku.

reklama
Moja corka ma rok spi z nami - ma swoj pokoj w łóżeczku nie spi od 7 miesiaca bo nie lubi bo za małe - to zalezy od dziecka.
Moja ma piankowy materac - tera troche bedzie spac z mezem u siebie w pokoj zeby sie przyzwyczaiła se nie codiznnie razem sle tak lubimy wszyscy razem ... Szybko nie zrezygnuje z trgo nam to nie przeszkadza maz wrecz nie chce slyszec ze ona sama by miała spac, ja tez nie chce.
Mam dostawę lozeczko to jak nowordek sie ureguluje w miare to bedziemy pewnie w 4 spac moze potem oba dzieciaki przetransportuje na stałe do ich pokoju ( bo pomimo se mam duzy dom dzieciaki beda razem w pokoju )

Poki co nie mam takich planow

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja [emoji4]

madagos moja spała w swoim pokoju jak miala 2msc , a lozeczko zmienilismy na takie materacowe jak młoda skończyła rok + fajne było bo rozkładane było tak jakby na ziemi , no a teraz ma już swoje normalne [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]

Emenems podziwiam , wiem jak miała moja siostra bo robiła podobnie i dzieci mają się ciężko odzwyczaic do spania z nimi a syn od niej ma juz 5 lat i w nocy nadal przychodzi [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
5t4d [emoji235]

Emenems mój mąż za to odwrotnie ciągle mówi ze się nie wysypia do pracy jak czasem mała w nocy wstanie i śpi już do rana z nami a jeszcze w nocy nasz 7 latek przywedruje bo koszmar sie przyśni [emoji38] wtedy to juz wogule lezymy zdretwiali na jednym boku,[emoji32] ostatnio mąż odpuszcza i idzie spac do syna, śmiałam się ze powinniśmy same materace na podłodze porozkladac w sypialni wtedy byśmy wszyscy się pomiescili [emoji4]
Na szczęście rzadło tak się zdaza bo mała ostatnio budzi się ok 5-6.

Ostatnia edycja:
Moja przeniosłam do jej łóżeczka jak miała tak 7 miesięcy. Wcześniej spała w takim łożku przystawce do naszego. U nas to chodziło o wygodę z karmieniem w nocy. Nie chciało mi się wstawać do niej lecieć. A tak to się tylko przeturlało i juz. Można dalej spać.
Ale teraz przychodzi w nocy, oczywiście. A jak ma gorszy dzień czy chora, to odrazu ładuje sie do nas do łóżka. I tak sobie śpimy.
Już myśle, ze do 18stki sie jej nie pozbędę.

Emenems podziwiam , wiem jak miała moja siostra bo robiła podobnie i dzieci mają się ciężko odzwyczaic do spania z nimi a syn od niej ma juz 5 lat i w nocy nadal przychodzi [emoji52]

5t4d [emoji235]

Wiesz my to inaczej - mamy swoje lata na dzieci czekaliśmy długo - maz ma 12 letnia córkę, i on i ja zdajemy sobie sprawe ze pewnie rzeczy nie trwają długo i to sie tsk na prawde szybko skonczy. Widzimy po Karolinie, spała z nami jak miała 6 lat teraz zamyka sie w pokoju i wisi na kompie do 3 i wstaje o 13 [emoji16]
My nie robimy nic na sile i tak samo polecam zdecydowac o tskich rzeczach "w praniu" dzieci sa rozne dorośli tez rozne rzeczy rożnym ludziom pasuja. Nam tak wyszło naturalnie i lubimy to, człowiek jest zwierzęciem stadnym :) my mamy swoje stadko i nam barfzo dobrze i bede przeszczęśliwa jak mała bedzie miec 5 lat i bedzie do nas przychodzić.

U nas tak samo ma lozko na podłodze :) t usypia i potem do nas :) maz sam ja zabiera jak idzie spac.
Tu nie ma co współczuć - nie wyobrażam sobie odstawić corki samej w pokoju tskiej malutkiej kruszynki

My 10 lat spaliśmy sami w sypialni i jeszcze 20 bedziemy :)

Każdy wychowuje swoje dziecko po swojemu [emoji4]
mam nadzieję tylko , ze moje dziecko sie nie przyzwyczai spać z nami bo na okres remontu z nami w wyrku śpi [emoji38]

5t4d [emoji235]

Każdy wychowuje swoje dziecko po swojemu [emoji4]
mam nadzieję tylko , ze moje dziecko sie nie przyzwyczai spać z nami bo na okres remontu z nami w wyrku śpi [emoji38]

5t4d [emoji235]

Wiem ze niektórzy nie umieją spac z dzieckiem sie boja ze zagniote czy cos roznie jest - ja nie lubie jej stresowac nie uznaje metody wypłakania sir i żadnej innej tresowania nie odżywiałam na sile ani od jedzenia nocnego ani od spania takiego czy owakiego. Do pol roku spała w wozku bo lubiła :) ot taki egzemplarz - nigdy nie lubiła byc np noszona wiec od noworodka spała e eozku potem dopiero zaczela z nami wiec wlasnie roznie jest dzieci sa rozne moze drugie wogole nie bedzie lubiło z nami i spoko, tak by było dziecku dobrze

reklama
Dziewczyny załamałam się. Miałam iść w 7 tygodniu usłyszeć serduszko a okazało się ze mój zarodek ma milimetr.. Owulacja mogła nastąpić najwyżej tydzień później bo 4 dni po spodziewane miesiaczce test był już pozytywny. Tak bardzo się boje :( ginekolog nie mówiła za dużo oprócz tego ze ciąża jest dużo młodsza i muszę czekać. Pękłam. Leżę i płacze.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale to nic poważnego. Nie denerwuj się. Zobaczysz maleństwo to nadrobi :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry