reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja prenatalne mam na 19t6d a termin ustalala mi babeczka w rejestracji. I dzis pierwszy raz poczulam takiego wyraznego kopniaka. ;) I nikt ki nie powie, ze to nie byl kopniak! A wlasciwie seria kopniakow! I juznwlasnie zaczynam sie obawiac co to bedzie potem jak juz tego tak wyraznie poczulam! Swietne uczucie ;) Moj maly obywatel <3

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój gin też mówi że przed 20 tyg szkoda robić usg polowkowe bo dziecko jest małe najlepiej w 21-22 tygodniu a on jest specjalistą w tej dziedzinie i wykonuje to usg w klinice. Poza tym mamaginekolog też o tym pisała

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też poprawiła się pogoda syn poszedl z Ciocią do kina na "dzieciak rządzi" a my trochę pospacerowalysmy, zrobię malej kolacje położę spać i spokojnie was doczytam[emoji3]
Ja na połówkowe jestem zapisana w 19 t i 3 d mój gin sam wyznaczył mi taki termin, powiedział że woli obejrzeć dobrze główkę bo po 20 tc gorzej widać[emoji3] Już nie mogę się doczekać oby do wtorku
A 2tygodnie później będę miała na NFZ ale ten lekarz to porażka

Ja niby mam mieć połówkowe jak będę w 20+0 i tak teraz Was czytam to już się martwie że mi jednak nie zrobi. Jak mnie zapisywala to sama mówiła że może być za wcześnie a potem że raczej powinno być cos widać. Trudno, najwyżej będzie kazała mi przyjść po 2 tyg jeszcze raz.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu u mnie połówkowe musi być koniecznie w 20 tyg, i tak zapisują. Mi terminy nie pasowały, zeby i syn i mąż mógł być i nie mogłam na następny tydzień wziąć. Syn chodzi i co chwile, nie mogę się doczekać jutra, chcem już jutro heheh
Dzisiaj dosyć często stawia mi się brzuch, łącznie z bólami. Powiem w pon położnej ale pewnie jak zwykle powie, że to normalne i panikuje

Oj wymyślają już Ci lekarze jednemu wygodnie przed 20 tc drugiemu po...tak naprawdę to trzeba zrobić po 18tc do końca 22tc. Kiedyś wogole nie robili i chociaż nasze mamy nie miały z tym problemu...

Ja jutro zaczynam już 20 tydz. a dr kazała mi przyjechać 26 maja na połówkowe, bo mówi, że dzidzia będzie w sam raz. Może faktycznie przesuń, szkoda byłoby, żebyś jechała na darmo
Jaa w sb 20 tydz. A polowkowe naa 30 maja ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaa po wizycie już :) zdjęcia malucha znów niee dostałam ani nie zmierzył go :( ale dzidzia ok, potwierdziło się, że SYN :D
Wstydnis najpierw odwracal glowke a potem zakryl ją rączką :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark super, że już wiesz na pewno, że to syn :-)

Ja miałam na dzisiejszej wizycie umówić sie na polowkowe i nic z tego. W poniedziałek niby kazał przyjechać, to pojadę. Może tym razem mnie nie wystawi... najpierw zadzwonię, żeby znów na darmo nie jechać 70 km...

Ale już sie odstresowalam ;-) w Tesco kupiłam kilka rzeczy Maluchowi i złość mi przeszła ;-)
Jutro wrzucę, bo juz jestem w łóżku i oglądam "Nasz nowy dom".

reklama
U nas chłopaki rządzą hehe [emoji111] w ogole w tym roku duzooo siurkow sie rodzi [emoji5]

Ja zrobilam szarlotke [emoji6]
1494528344-aaaaaa.jpeg

Moj lobuz bardzo kopie, ze P nawet czuje , ale na skórze malo co widać - chyba przez moj tłuszcz [emoji23]

Śpiąca dziś jestem cały dzień, mam nadzieje , ze jutro bedzie lepszy !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t2d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry