reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja prenatalne mam na 19t6d a termin ustalala mi babeczka w rejestracji. I dzis pierwszy raz poczulam takiego wyraznego kopniaka. ;) I nikt ki nie powie, ze to nie byl kopniak! A wlasciwie seria kopniakow! I juznwlasnie zaczynam sie obawiac co to bedzie potem jak juz tego tak wyraznie poczulam! Swietne uczucie ;) Moj maly obywatel <3

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój gin też mówi że przed 20 tyg szkoda robić usg polowkowe bo dziecko jest małe najlepiej w 21-22 tygodniu a on jest specjalistą w tej dziedzinie i wykonuje to usg w klinice. Poza tym mamaginekolog też o tym pisała

Napisane na SM-A320FL w aplikacji Forum BabyBoom

U nas też poprawiła się pogoda syn poszedl z Ciocią do kina na "dzieciak rządzi" a my trochę pospacerowalysmy, zrobię malej kolacje położę spać i spokojnie was doczytam[emoji3]
Ja na połówkowe jestem zapisana w 19 t i 3 d mój gin sam wyznaczył mi taki termin, powiedział że woli obejrzeć dobrze główkę bo po 20 tc gorzej widać[emoji3] Już nie mogę się doczekać oby do wtorku
A 2tygodnie później będę miała na NFZ ale ten lekarz to porażka

Ja niby mam mieć połówkowe jak będę w 20+0 i tak teraz Was czytam to już się martwie że mi jednak nie zrobi. Jak mnie zapisywala to sama mówiła że może być za wcześnie a potem że raczej powinno być cos widać. Trudno, najwyżej będzie kazała mi przyjść po 2 tyg jeszcze raz.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu u mnie połówkowe musi być koniecznie w 20 tyg, i tak zapisują. Mi terminy nie pasowały, zeby i syn i mąż mógł być i nie mogłam na następny tydzień wziąć. Syn chodzi i co chwile, nie mogę się doczekać jutra, chcem już jutro heheh
Dzisiaj dosyć często stawia mi się brzuch, łącznie z bólami. Powiem w pon położnej ale pewnie jak zwykle powie, że to normalne i panikuje

Oj wymyślają już Ci lekarze jednemu wygodnie przed 20 tc drugiemu po...tak naprawdę to trzeba zrobić po 18tc do końca 22tc. Kiedyś wogole nie robili i chociaż nasze mamy nie miały z tym problemu...

Ja jutro zaczynam już 20 tydz. a dr kazała mi przyjechać 26 maja na połówkowe, bo mówi, że dzidzia będzie w sam raz. Może faktycznie przesuń, szkoda byłoby, żebyś jechała na darmo
Jaa w sb 20 tydz. A polowkowe naa 30 maja ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaa po wizycie już :) zdjęcia malucha znów niee dostałam ani nie zmierzył go :( ale dzidzia ok, potwierdziło się, że SYN :D
Wstydnis najpierw odwracal glowke a potem zakryl ją rączką :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spark super, że już wiesz na pewno, że to syn :-)

Ja miałam na dzisiejszej wizycie umówić sie na polowkowe i nic z tego. W poniedziałek niby kazał przyjechać, to pojadę. Może tym razem mnie nie wystawi... najpierw zadzwonię, żeby znów na darmo nie jechać 70 km...

Ale już sie odstresowalam ;-) w Tesco kupiłam kilka rzeczy Maluchowi i złość mi przeszła ;-)
Jutro wrzucę, bo juz jestem w łóżku i oglądam "Nasz nowy dom".

reklama
U nas chłopaki rządzą hehe [emoji111] w ogole w tym roku duzooo siurkow sie rodzi [emoji5]

Ja zrobilam szarlotke [emoji6]
1494528344-aaaaaa.jpeg

Moj lobuz bardzo kopie, ze P nawet czuje , ale na skórze malo co widać - chyba przez moj tłuszcz [emoji23]

Śpiąca dziś jestem cały dzień, mam nadzieje , ze jutro bedzie lepszy !

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenusia 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 19t2d [emoji272]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry