Ja tam też się nie odzywam... Jak mam gdzie usiąść w przychodni, to siadam. W kolejce w markecie i tak nikt mnie nie przepuści bo pod kurtka mojego brzucha jeszcze nie widać. A starzy ludzie to w ogóle jakaś masakra. Każdy mysli, że może się chamsko odezwać, bo młodszej nie wypada nic nie ładnie odpowiedzieć.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madagos
Fanka BB :)
Ja tam siedze w kolejce, nie odzywam sie, mam czas... ale chodze do kasy pierwszeństwa w marketach
Co do aplikatora to ja po jego uzywaniu krwawilam i teraz podaje palcem. Szyjka na poczatku byla nisko i pulchna, teraz jej wcale nie czuje, musi byc gdzies wysoko
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do aplikatora to ja po jego uzywaniu krwawilam i teraz podaje palcem. Szyjka na poczatku byla nisko i pulchna, teraz jej wcale nie czuje, musi byc gdzies wysoko
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
Przez pierwsze trzy miesiące odrzucało mnie od kawy i było dla mnie straszne bo kto mnie zna ten wie ze ja mogłabym się żywic tylko kawaDziewczyny pijecie w ciąży kawę?
Akilegna18 ładne ubranka
Po pierwszym trymestrze wszystko wróciło do normy, pije kawę tylko ze nie 5 czy 6 tylko ograniczam się do dwóch
AMysz
Nooo winko od czasu do czasu, piwko latem na plaży eh też juz tęsknię ;pJa to jak pomyślę, że jeszcze z 1,5 roku niepicia a ja tak lubię wino czy piwo latem takie życie mamusi
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
Borutka
Justa wypij wiadro melisy
Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.
A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...
Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.[/QUO
reklama
Borutka
Justa wypij wiadro melisy
Wypilam ta glukoze, siedzę w samochodzie i czekam... Głodna jak wilk.
A jeszcze półtorej godziny muszę być bez jedzenia...
Igusiad tutaj jakbym poprosiła żeby mnie przepuscili to chyba by mnie zjedli Ci ludzie.
Facet przyszedł oddać mocz do badań i chciał wejść bez kolejki to mało to nie zjedli kuzwa tak się wszystkim spieszy. Miał podpisany pojemniczek, kasę odliczona i i tak wszedł, zostawił, ale jak potem wszyscy komentowali. Że młody chłop a nie może poczekać, ze emeryci w kolejce... ***** ciąż a to nie choroba, ale starość to już jak najbardziej choroba i każdy czeka na przywileje. Tylko się zdenerwowałam.
Dziewczyny trzeba walczyć o swoje ! Nie ma że zjedzą czy będą krzywo patrzeć. To są nasze prawa często w wielu miejscach krzywa cukrowa i kobiety w ciąży mają pierwszeństwo. Sama pracuje w Labie i wiem że personel zajęty swoimi obowiązkami nie ma czasu na zwracanie uwagii czy w kolejce nie stoi akurat ciężarna ale wystarczy się im pokazać i napewno wywołają poza kolejnością
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.